Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Συγχωνεύτηκαν Λαμία-Λιανοκλάδι














Ένα αναμενόμενο για πολλούς γεγονός έγινε και επίσημο. Ο Αγρότης Λιανοκλαδίου και ο Α.Σ. Λαμία θα πορευτούν μαζί την νέα σαιζόν στην Δ΄ Εθνική. Την Δευτέρα (2-7) το βράδυ στην επαναληπτική συνέλευση των μελών του Λιανοκλαδίου αποφασίστηκε η άμεση συνεργασία με την Λαμία, με στόχο την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, η οποία θα έχει έδρα το Δ.Α.Κ. Λαμίας.
Η δεύτερη ομάδα θα αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο Λιανοκλαδίου και στην Α1΄ ΕΠΣΦ.

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Λιανοκλαδίου 
1) Την παράτηση της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΓΡΟΤΗ  μέχρι τις 31 Ιούλη 2012.
2) Τον ορισμό τριμελούς επιτροπής από τους Σωτήρη Κουτσοβέλη, Γιώργο Τσώνο και Κώστα Αποστολόπουλο, η οποία εξουσιοδοτήθηκε να συναντηθεί με τη Διοίκηση του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ και να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα για τη συνεργασία, τους όρους συμφωνίας και τις δεσμεύσεις για την τροποποίηση των καταστατικών των δύο σωματείων, που θα γίνει μέσα στο Φθινόπωρο του 2012.
3) Παράλληλα με την υπογραφή των σχετικών εγγράφων από τις δύο πλευρές θα εξοφληθούν, από το Δ.Σ. του ΑΓΡΟΤΗ, όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες του περσινού πρωταθλήματος, που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και σε τρίτους.

Επίσης η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό της περιόδου 2011-2012 και απάλλαξε το Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.