Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Φώτης Γκουντρουμπής: «Η Ελασσόνα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, στοχεύουμε στη πρώτη πεντάδα»

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα όχι μόνο του 4ου Ομίλου της Δ΄ Εθνικής, αλλά και του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι άλλος από τον 17χρονο διεθνή με τη Εθνική νέων (U18) επιθετικό Φώτη Γκουντρουμπή. Ο πρώτος σκόρερ της Ελασσόνας, που αγωνίζεται εκτός έδρας τη ερχόμενη Κυριακή (23-12/9η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος) με τον Αίολο παραχώρησε συνέντευξη στο ''Evrytania Sport''.
Δηλώνει ευχαριστημένος από την πορεία του Π.Ο.Ε. στις 9 πρώτες αγωνιστικές, ενώ θεωρεί ότι η ομάδα του θα μπορούσε, εάν δεν ήταν άτυχη να βρίσκεται ακόμη ψηλότερα. Σχολιάζει την ανατροπή, που έφερε την νίκη επί του Λεονταρίου, τονίζοντας τον χαρακτήρα και την θέληση της ομάδας του, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Χαρακτηρίζει την φετινή Ελλασόνα ως ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο στερείται ωστόσο μεγάλης εμπειρίας. Θέτει ως στόχο την συμμετοχή στην νέα Γ΄ Εθνική.
Αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Νίκο Φώλλα. Έχει ξεχωρίσει τον Α.Ο. Καρδίτσας παρά την χαμηλή βαθμολογική του θέση, ενώ πιστεύει ότι το επίπεδο του ομίλου είναι ικανοποιητικό. Αισθάνεται περήφανος, που αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής και επιδιώκει να συνεχίσει φοράει την «γαλανόλευκη» και στο μέλλον, ενώ θέλει να φτάσει να αγωνίζεται στην Super League. Για το παιχνίδι με τον Αίολο ο στόχος είναι τρεις βαθμοί, θεωρώντας ότι και αυτή η αποστολή θα είναι δύσκολη, καθώς κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο.
Ο επιθετικός Φώτης Γκουντρουμπής είναι γεννημένος στις 22/7/1995. Είναι η πρώτη του χρονιά στην Ελασσόνα, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την Λάρισα. Στόχος των «βυσσινί» είναι ο νεαρός να αποκομίσει εμπειρίες να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Σε 8 συμμετοχές μετρά 3 γκολ, έχοντας σκοράρει στις εντός έδρας νίκες απέναντι σε: Δωτιέα Αγιάς, Αμπελωνιακό και Λεοντάρι. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους νέους της Α.Ε.Λ, παίρνοντας το «εισιτήριο» για την μεγάλη ομάδα χάρης τις πολύ καλές του εμφανίσεις. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των νέων, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της εθνικής παίδων.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Evrytania Sport: Φώτη σε καλωσορίζουμε στην σελίδα μας. Μίλησε μας για την πορεία της Ελασσόνας και αν είστε ευχαριστημένοι με αυτή.
Φώτης Γκουντρουμπής: «Από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Βέβαια θα μπορούσαμε να βρισκόμασταν πιο ψηλά στην βαθμολογία, αλλά θεωρώ πως σταθήκαμε άτυχοι σε αρκετά παιχνίδια.»

Evrytania Sport: Επικρατήσατε με 2-1 του Λεονταρίου. Πως ήρθε αυτή η νίκη;
Φώτης Γκουντρουμπής: «Ήταν ένα δύσκολο ματς και για τις δυο ομάδες. Βρισκόμασταν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και το θέλαμε  για τους ίδιους λόγους. Από εκεί και πέρα δεχτήκαμε ένα γκολ αρκετά νωρίς, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και θέληση σαν ομάδα και έτσι ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ πολύ γρήγορα.»

Evrytania Sport: Είναι η πρώτη σου χρονιά στη ομάδα. Τι μπορεί να καταφέρει η Ελασσόνα; Πως είναι το ρόστερ και η συνεργασία σου με τον Νίκο Φώλλα; Πως βλέπεις το επίπεδο του ομίλου; Έχεις ξεχωρίσει ομάδες;
Φώτης Γκουντρουμπής: «Είμαστε μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική με μικρό μέσο όρο ηλικίας και πολλά νέα πρόσωπα. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αλλά στόχος μας είναι να τερματίσουμε στη πρώτη 5αδα, η οποία μας οδηγεί στην Γ΄ Εθνική αν δεν αλλάξει κάτι. Το ρόστερ θα έλεγα ότι είναι σε ένα καλό επίπεδο, αλλά όχι και τόσο ανεβασμένο, γιατί όπως σας είπα είμαστε πολλά νέα παιδιά χωρίς εμπειρίες. Η συνεργασία μου με τον κ. Νίκο Φώλλα είναι πάρα πολύ καλή και χαίρομαι για αυτό. Είναι ένας καλός προπονητής και καλός άνθρωπος επίσης. Το επίπεδο του ομίλου είναι σε ικανοποιητικά στάδια, καθώς κανένα μας δεν είναι εύκολο και αυτό φαίνεται με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής. Έχω ξεχωρίσει τον Α.Ο. Καρδίτσας, γιατί είναι μια ομάδα, που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και έχει και τους παίχτες, αλλά με εκπλήσσει το γεγονός ότι βρίσκεται τόσο χαμηλά.»

Evrytania Sport: Είσαι διεθνής με τη Εθνική νέων. Πως είναι αυτές οι εμπειρίες σουτ και ποια τα μελλοντικά ποδοσφαιρικά σου σχέδια;
Φώτης Γκουντρουμπής: «Το να αγωνίζεσαι με το εθνόσημο στο στήθος είναι το όνειρο όλων των ποδοσφαιριστών, ένα ωραίο συναίσθημα και πολύ ξεχωριστό, μια εμπειρία που σε κάνει να νοιώθεις υπερήφανος, έτσι και εμένα. Τα ποδοσφαιρικά μου όνειρα είναι να φοράω για όσο μπορώ το εθνόσημο και να αγωνιστώ στην Super League!.»

Evrytania Sport: Την Κυριακή(23-12) αγωνίζεστε στο Καρπενήσι με το Αίολο. Ποιος ο στόχος από αυτό παιχνίδι και τι γνωρίζεις για τον αντίπαλο; Σε ευχαριστούμε για την συζήτηση.
Φώτης Γκουντρουμπής: «Το μόνο που γνωρίζω για τον Αίολο είναι η βαθμολογική του θέση. Είναι ουραγός, κάτι το οποίο δεν πρέπει να υποτιμήσουμε εμείς, γιατί όλα τα ματς είναι δύσκολα και έτσι θα είναι και αυτό με τον Αίολο. Στόχος όπως σε κάθε ματς είναι οι τρεις βαθμοί. Ευχαριστώ πολύ.»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος