Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Αφιέρωμα στην ΑΕΚ Αγίων Ευρυτάνων από ιστοσελίδα του «δικέφαλου»


Ένα αρκετά όμορφο αφιέρωμα παρουσιάζει το www.aek-live.gr στην ΑΕΚ Αγίων Ευρυτάνων. Το άρθρο με τίτλο «Αγάπη για την ΑΕΚ και στο Καρπενήσι!» επιμελήθηκε ο Καρπενησιώτης συντάκτης της σελίδας Βαγγέλης Λελούδης.
Συγκεκριμένα αναγράφονται τα εξής: Ένας από τους πιο άγνωστους κιτρινόμαυρους δικέφαλους είναι αυτός που ανοίγει τα φτερά του στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, στο γραφικό Καρπενήσι. Η μικρή ομάδα της Ευρυτανίας ιδρύθηκε το 1995, έχει χρώματα φυσικά το κίτρινο και το μαύρο και έμβλημα τον δικέφαλο αετό. Το πλήρες όνομά της είναι Α.Ε.Κ. Αγίων Ευρυτάνων. Όπως φαίνεται παραπέμπει στην μεγάλη Α.Ε.Κ. Η Α.Ε.Κ. μετρά 11 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία του νομού Α΄ ΕΠΣΕ. Σημαντικότερες διακρίσεις της ομάδας ήταν η συμμετοχή στα μπαράζ της πρώτης κατηγορίας το 2008, η συμμετοχή στον τελικό κυπέλου την ίδια σεζόν, ενώ έχει αρκετά πρωταθλήματα στην Β΄ Κατηγορία. Φέτος, η Α.Ε.Κ. μετά από δύο χρόνια απραγίας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΕ. Εμείς με την σειρά μας σαν aek-live.gr, της ευχόμαστε να επιστρέψει σύντομα στην πρώτη κατηγορία και να συνεχίσει να πετά πάνω από τους ευρυτανικούς ουρανούς, όπως αρμόζει σε κάθε Α.Ε.Κ.», ενώ υπάρχει φωτογραφικό υλικό, προερχόμενο από την σελίδα μας.

Αναλυτικά το αφιέρωμα στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.aek-live.gr/2013/02/blog-post_26.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook