Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Οι απονομές του Final 4 των εφήβων- Νικητής ο Μίλωνας(Πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του Final 4 βόλεϊ των εφήβων ακολούθησε η απονομή στον νικητή Μίλωνα, στον 2ο Ηρακλή και στην 3η Νίκη Αιγινίου, καθώς και στους αθλητές που ξεχώρισαν.
Η διαδικασία της απονομής ξεκίνησε με την βράβευση του κορυφαίου πασαδόρου του Θεοδόση Ηλία του Ηρακλή από τον προϊστάμενο του ΕΚΑΒ Καρπενησίου Γιάννη Σβερώνη. Το βραβείο του καλύτερου επιθετικού πήρε ο Κυριάκος Σπυριούνης του Μίλωνα από τον Υποδιοικητή του Α.Τ. Καρπενησίου Γιάννη Νικοπολίδη. Ως καλύτερος λίμπερο βραβεύτηκε και φέτος ο Οδυσσέας Τσιράκης του Ηρακλή(Το είχε καταφέρει και πέρυσι στα τελικά του Μετσόβου), που παρέλαβε το κύπελλο από την προπονήτρια της Π.Α.Κ. Κατερίνα Μπαλωμένου. Την βράβευση στον καλύτερο σέρβερ που ήταν ο Θοδωρής Βουλκίδης της Νίκης Αιγινίου έκανε ο έφορος του Άτλαντα Μιχάλης Σφακιανάκης. Καλύτερος μπλοκέρ αναδείχτηκε ο Αλέξανδρος Τουρνάκης του Μίλωνα, που βραβεύτηκε από την Γενική Γραμματέα του Δήμου Καρπενησίου Γιάννα Χορμόβα. MVP της διοργάνωσης δικαιολογημένα ανακηρύχτηκε ο 18χρονοςταλαντούχος και ανερχόμενος Κυριάκος Σπυριούνης του Μίλωνα, που βραβεύτηκε από τον Σεραφείμ Λερογιάννη μέλος της επιτροπής του Δήμου Καρπενησίου για θέμα αθλητισμού
Συνοπτικά οι κορυφαίοι του final 4 MVP: Κυριάκος Σπυριούνης (ΑΟΝΣ Μίλων) Καλύτερος Επιθετικός: Κυριάκος Σπυριούνης (ΑΟΝΣ Μίλων) Καλύτερος μπλοκέρ: Αλέξανδρος Τουρνάκης (ΑΟΝΣ Μίλων) Καλύτερος Πασαδόρος: Θεοδόσης Ηλίας (Ηρακλής) Καλύτερο Λίμπερο: Οδυσσέας Τσιράκης (Ηρακλής) Καλύτερος σέρβερ: Θοδωρής Βουλκίδης (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου).
Στην συνέχεια η Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Εύη Κονιαβίτη απένειμε τα μετάλλια στην 3η ομάδα της Νίκης Αιγινίου. Τα μετάλλια στον φιναλίστ Ηρακλή έδωσε ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Κλεομένης Λάππας και στους νικητές του Μίλωνα το μέλος της ΕΟΠΕ Ανδρέας Βαλσαμής (Εκπροσώπησε την ομοσπονδία στους αγώνες της Κυριακής).
Η απονομή ολοκληρώθηκε με τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη κάτω υπό τις επευφημίες των αθλητών του Μίλωνα να παραδίδει το ιστορικό τρόπαιο στους νικητές.
Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες των παικτών του Μίλωνα μαζί με τα μετάλλια τους και το κύπελλο. Σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας της απονομής ήταν και οι 3 κοπέλες του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου, οι οποίες ντυμένες με παραδοσιακές στολές παρέδιδαν τα κύπελλα και τα μετάλλια στους απονεμητές.
Το ''Evrytania Sport'' σας παρουσιάζει στην συνέχεια πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις απονομές του Final 4. 






























































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος