Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Στο Καρπενήσι ο Προμηθέας Πάτρας της Α1΄














Η «νεοφώτιστη» ομάδα μπάσκετ της Α1΄ Προμηθέας Πάτρας κατέφτασε στο Καρπενήσι την Τετάρτη 24 Αυγούστου και θα παραμείνει έως τις 30 του μηνός.
Φέτος διαμένει στο Montana και θα προπονείται στο κλειστό του ξενοδοχείου υπό τις οδηγίες του Νίκου Βετούλα. Παρόντες είναι οι περυσινοί αθλητές Νίκος Πέττας, Άγγελος Τσάμης, Βασίλης Γιαννικόπουλος, Πέτρος Γερομίχαλος, Ανδρέας Σκούφης, οι νεοαποκτηθέντες Νίκος Γκίκας, Ζήσης Σαρικόπουλος, Κάβελ Τζόνσον, Έλι Κάρτερ και Μακ Κένζι Μούρ. Στην αποστολή συμμετέχουν και οι αθλητές των τμημάτων υποδομής Παναγιώτης Βύρλας, Θεόδωρος Κυριλής, Νίκος Κουμουνδούρος και Παναγιώτης Γκάτζιος, καθώς και ο Παναγιώτης Γράβας.
Το επιτελείο αποτελούν πλην του κ. Βετούλα οι: Γιάννης Ελευθεριάδης, Γιώργος Σταθάτος, Κώστας Ντούβας(Βοηθοί), Κώστας Λαψάνης(Γυμναστής) Παναγιώτης Χαλκιόπουλος(Φυσιοθεραπευτής) και Ανδρέας Μαραμένος(Γυμναστής). Γενικός διευθυντής είναι ο πρώην τεχνικός Μάκης Γιατράς και τιμ μάνατζερ ο Σταύρος Δανιήλ. Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών Κώστας Μίσσας δεν βρίσκεται στο Καρπενήσι. Στην Προεδρία βρίσκεται  ο Χρήστος Μήλας.
Μετά το Καρπενήσι θα ακολουθήσουν φιλικά στην Γερμανία με την Μπάμπεργκ και την Μπαϊρόιτ.

Φωτογραφία: www.asp-promitheas.gr