Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Στο Καρπενήσι ο Παναθηναϊκός(Φωτορεπορτάζ)


Η κυπελλούχος και «6αστερη» ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού Superfoods για 5ο συνεχόμενο καλοκαίρι θα «χτιστεί» στο Καρπενήσι. Κατέφτασε στο Hotel Spa Montana στις 14:30 περίπου της Κυριακής 21 Αυγούστου και την αποστολή υποδέχτηκε ο διευθυντής του ξενοδοχείου Στάθης Πλατής.
Οι «πράσινοι» θα διαμείνουν έως τις 2 Σεπτεμβρίου. Την αποστολή της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη αποτελούν οι: Αντώνης Φώτσης, Βασιλης Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Μπουρούσης, Μιχάλης Λούντζης, Νικ Καλάθης, Πατ Καλάθης, Νίκος Παππάς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τζέιμς Φελντέιν, Κει Σι Ρίβερς, Μάικ Τζέιμς και Γιώργος Καλαΐτζάκης.
Απών είναι ο Κρίς Σίνγκλετον(Έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του στην Κίνα), ενώ με αυτοκίνητο αναμενόταν να μεταβεί εντός της ημέρας ο Τζέιμς Γκίστ. Κωστής Γόντικας και Τόνι Γούντς βοηθούν για τις ανάγκες της προετοιμασίας. Το τεχνικό επιτελείο αποτελούν οι: Αργύρης Πεδουλάκης(Προπονητής), Γιώργος Βόβορας, Νίκος Παππάς, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος(Βοηθοί), Σάββας Αρώνης(Γυμναστής), Θανάσης Κονίδης, Γιάννης Γιαννακόπουλος(Ιατροί), Γιάννης Ζυγούρης, Νικος Μαστρογιαννόπουλος(Φυσιοθεραπευτές) και Πάρις Δερμάνης(Φροντιστής). Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την άφιξη

























Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος