Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Οριστικοποιούνται τα «εισιτήρια» της ημιτελικής φάσης


Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί η αγωνιστική δράση στην Ευρυτανία με την διεξαγωγή των επαναληπτικών της προημιτελική φάσης του κυπέλλου.  Οι τρεις αγώνες θα αρχίσουν στις 4.
Το Σάββατο(1/10) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου θα τεθούν αντιμέτωποι σε αδιάφορο παιχνίδι ο ΑΠΟΚ με τον Παναγραφιωτικό. Το 5-0 του πρώτου αγώνα υπέρ των παιχτών του Γιάννη Φλωράκη δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το ποια ομάδα θα προκριθεί. Επιστρέφει από τιμωρία ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος. Εμπειρίες θα συλλέξει το αποδυναμωμένο συγκρότημα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου.
Μια ημέρα μετά θα διεξαχθούν δυο παιχνίδια. Στο πιο ενδιαφέρον από αυτά η  κυπελλούχος Ποταμιά του Δημήτρη Τσιγαρίδα θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Μυρίκη του Δημήτρη Αντωνίου. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν το «αβαντάζ» του 2-0 από τον πρώτο αγώνα.
Στο Κερασοχώρι στο ντέρμπι της Δυτικής Ευρυτανίας θα παίξουν η Κρέντη με την Φραγκίστα. Η ομάδα του Θανάση Παπαροιδάμη είχε επιβληθεί με 3-1 στον πρώτο προημιτελικό και είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση. Ως ένα δυνατό φιλικό θα αντιμετωπίσει και το δεύτερο ματς κυπέλλου ο «νεοφώτιστος» ΑΠΟΔΦ του Χρήστου Γαλανού. Τον αντίπαλο του(Μυρίκη η Ποταμιά) αναμένει στους «4»  ο Αίολος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες: 

Κύπελλο Ευρυτανίας(Προημιτελική Φάση)

2η αγωνιστική(1/2-10-2016)
ΑΠΟΚ Βελούχι-Παναγραφιωτικός Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 1-10-2016 16:00
Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Θοδωρής Κατσαρός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Κρέντη-Φραγκίστα Γήπεδο Κερασοχωρίου 2-10-2016 16:00
Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Ηλίας Λιασκώνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Ποταμιά-Μυρίκη Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 2-10-2016 16:00
Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν(ΕΠΣ Ευρυτανίας)