Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Φιλική νίκη της Ποταμιάς επί του Αίολου

Φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις 7, υπό το φως των προβολέων ο πρωταθλητής Αίολος και η κυπελλούχος Ποταμιά. Η αναμέτρηση είχε διάρκεια 70 λεπτά(2 35λεπτα).
Οι Μεγαλοχωρίτες επικράτησαν με 1-0 χάρης σε γκολ του Λάμπρου Φλωράκη, που απόφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο πρώτο περίπου 10λεπτο μετά από μπαλιά του Γιάννη Ζαλοκώστα σε αντεπίθεση των παιχτών του Δημήτρη Τσιγαρίδα. Ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ στο πρώτο μέρος είχε για το συγκρότημα του Προφήτη Ηλία ο Κώστας Μπουμπουρής.
Για την ομάδα του Λάκη Αναστασόπουλου στον χώρο της άμυνας άρχισε ο Τυρναβίτης Κυριάκος Μούργκας, φοιτητής στο ΤΕΙ Δασοπονίας Καρπενησίου, ενώ πολύ καλά τα πήγε σε ολόκληρη την επανάληψη ο πορτιέρο Μπάμπης Τσάκωνας. Για τους «Ποταμίτες» την πρώτη του φετινή ανεπίσημη εμφάνιση έκανε ο Δημήτρης Ζαλοκώστας.
Η Ποταμιά αντιμετωπίζει την Κυριακή(2/10) στον επαναληπτικό προημιτελικό την Μυρίκη, ενώ ο Αίολος αναμένει την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Σφύριξε εθελοντικά ο Λάμπρος Κολοκώτσιος της ΕΠΣ Ευρυτανίας χωρίς βοηθούς.

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος(Λάκης Αναστασόπουλος): Κόκκοτας, Παρασκευόπουλος, Φούκας, Μούργκας, Τριανταφυλλόπουλος, Νικολάου, Αζακάς Θ., Μπόγδανος, Ζαραβέλης, Μπόνιας, Μπουμπουρής Κ.
Αγωνίστηκαν και οι: Τσάκωνας, Αζακάς Π., Ράπτης, Καραμπάς, Χρυσαφόπουλος, Καραντάνας, Τόλης, Σέλελης, Κυλλής

Ποταμιά (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Καλύβας, Μισύρης, Γκορόγιας Γ., Φαρμάκης, Μαντζιούτας Κ., Σαπούνης, Κόγιας, Ζαλοκώστας Ι., Φλωράκης, Κωστής, Γιαννακόπουλος
Έπαιξαν και οι: Ζαλοκώστας Δ., Μπουμπουρής Π., Ζαγκότσης, Νεοφύτου, Μπίκας, Τσάκνης, Ράικος, Φύκας, Μπομποτσιάρης, Μπούρας Σ., Χειλάς

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)