Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Πολυάριθμη συμμετοχή του Α.Σ. Τ.K.N. Ευρυτανίας στην Λάρισα


Ο Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας έλαβε μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα kick boxing με την ονομασία Thessalia Open, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο στάδιο Αλκαζάρ.
Τα αποτελέσματα ήταν ξανά θετικά.  Συμμετείχαν συνολικά 350 αθλητές από όλη την χώρα. Ο Ευρυτανικός σύλλογος των Νίκου και Σταύρου Ζαρμακούπη έλαβε μέρος με 12 αθλητές στα πλαίσια της αγωνιστικής προετοιμασίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα σε δυο εβδομάδες.
Ο Νεκτάριος Συγγούνης και ο Βασίλης Ντάλλας έκαναν δυο νίκες, ενώ κέρδισαν στους αγώνες τους οι: Σπύρος Κολοκώτσιος, Αλεξάνδρα Δροσίνη και Ειρήνη Σταικούρα.
Η Ειρήνη Τασιούλη επέστρεψεμε ήττα στην αγωνιστική δράση μετά από έναν χρόνο αποχής λόγω τραυματισμού. Το «βάπτισμα του πυρός» πήραν οι: Παναγιώτης Κούτρης, Νίκος Μπισμπίκης και Μαρία Κονιαβίτη, με την τελευταία και τον Κούτρη να επικρατούν στον αγώνα τους. Ο Γιώργος Ρομπακίτσε ηττήθηκε ύστερα από παρατήρηση.
Να αναφερθεί πως βραβεύτηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια του συλλόγου Σεμέλη Ζαρμακούπη από τον διοργανωτώ των αγώνων και γραμματέα της Πανελλήνιας ομοσπονδίας kick boxing Παναγιώτη Τσεκούρα. Η προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς από τους δασκάλους Νίκο και Σταύρου Ζαρμακούπη.







Φωτογραφίες: Σταύρος Ζαρμακούπης