Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Αγόρια: ΓΕΛ Καρπενησίου-ΓΕΛ Γρανίτσας 0-2

Πρώτο στα αγόρια στο άθλημα του βόλεϊ αναδείχτηκε το Γενικό Λύκειο Γρανίτσας. Το σχολείο της Δυτικής Ευρυτανίας επιβλήθηκε χωρίς δυσκολίες με 2-0 σετ του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου. Ο τελικός πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20/3 στις 11 στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου. Στην κερκίδα βρέθηκαν αρκετοί μαθητές-τριες. Η διοργάνωση έγινε με συμμετοχή τριών Λυκείων του νομού.
Το ΓΕΛ Καρπενησίου του Χρήστου Αρμάγου έχοντας αποκλείσει στα ημιτελικά στο τάι μπρέικ το ΕΠΑΛ Καρπενησίου ήταν πιο ανταγωνιστικό στο δεύτερο σετ του παιχνιδιού, όμως δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και περιορίστηκε στην 2η θέση.
Το ΓΕΛ Γρανίτσας του Γιάννη Τσιουκανάρα κυριάρχησε και στα δυο σετ, κατακτώντας την πρωτιά, αγωνιζόμενο με αρκετό πάθος. Οι «πορτοκαλί» έπαιξαν πολύ ωραίο βόλεϊ και κέρδισαν για 2η συνεχόμενη θέση την πρώτη θέση.
Οι Γρανιτσιώτες θα εκπροσωπήσουν και φέτος τον νομό μας στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων.

Νέα κατάκτηση
Το Λύκειο της Γρανίτσας κατέκτησε το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, «χτίζοντας» παράδοση.  

Τα σετ
14-25, 18-25

Συνθέσεις Ομάδων

ΓΕΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Μακρής, Τσίγκας, Παπασυφάκης, Λαθύρης, Τάκης, Ντρίβας, Τσιάρας, Κοντογεώργος, Κολοκώτσιος, Νάτσης, Παπαδογούλας, Φύκας

ΓΕΛ Γρανίτσας (Γιάννης Τσιουκανάρας): Κονδύλης, Σκόνδρας, Μάλλιος, Καρδαμπίκης Γ., Γεωργαλής, Σιαλμάς, Τσιαμάκης, Νταβαρίνος, Παπαδημητρίου, Διαμαντής, Καρδαμπίκης Ε., Καρυώτης

Διαιτητές: Γιώργος Καραγκούνης & Δημήτρης Δημόπουλος
Κριτές: Βίβιαν Πασσά& Βίκυ Γιαννοπούλου 





































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος