Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Το 3ο Pierra Creta αφιερώθηκε στην μνήμη του Κώστα Λελούδη


Στις χιονισμένες κορυφές του Ψηλορείτη και κάτω από εξαιρετικές συνθήκες διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαρτίου ο 3ος αγώνας ορειβατικού σκι Pierra Creta 2017, εντυπωσιάζοντας όσους παραβρέθηκαν και έλαβαν μέρους στους αγώνες. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 140 από 8 διαφορετικές χώρες, ξεπερνώντας κάθε άλλη φορά.
Το Σάββατο 4 Μαρτίου διεξήχθη η 1η παιδική συνάντηση χιονοδρομίας από παιδιά των γύρω χωριών, τα οποία έλαβαν μέρος σε συμβολικό αγώνα. Την Κυριακή 5 Μαρτίου διεξήχθη το Pierra Creta, το οποίο αποτελεί  τον νοτιότερο αγώνα ορειβατικού σκι στην Ευρώπη.
Ο αγώνας και όλες οι δράσεις ήταν αφιερωμένες στην μνήμη του Ευρυτάνα Κώστα Λελούδη, ο οποίος έφυγε πέρυσι από την ζωή. Για ακόμη μια φορά μέλη της Velouchi Free Ski Team βρέθηκαν στην Κρήτη και τίμησαν την μνήμη του Κώστα, ο οποίος ήταν ιδρυτικό και ενεργότατο μέλος της ομάδας. Η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών εκπαιδευτών-σκί απένειμε αναμνηστική πλακέτα-κάδρο στην σύζυγο του Ελπίδα με την τελευταία κάρτα προπονητή που είχε εκδοθεί για αυτόν, ενώ ο 2χρονος γιός του πήρε μέρος στον πρώτο του αγώνα χιονοδρομίας!.







*Φωτογραφίες από το γκρουπ της Velouchi Free Ski Team και του Piera Creta.