Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Τα ποσά ενοικίασης των αθλητικών χώρων του Δήμου Καρπενησίου


Στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου στις 22 Μαρτίου καθορίστηκαν τα ποσά ενοικίασης των αθλητικών χώρων για το έτος 2017. Για το προπονητικό κέντρο Καρπενησίου οι ομάδες της Super League κατά την υψηλή περίοδο θα πληρώνουν 200 ευρώ ημερησίως ,της Football League 150 ευρώ και των υπολοίπων κατηγοριών 100 ευρώ. Κατά την χαμηλή περίοδο το ποσό ανέρχεται για όλους στα 100 ευρώ.
Για το κλειστό του αθλητικού κέντρου το ποσό ανέρχεται στα 80 ευρώ. Στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου οι ομάδες θα πληρώνουν 80 ευρώ ημερησίως και για το γήπεδο του ποδοσφαίρου και για το κλειστό γήπεδο. Όλα τα παραπάνω ισχύουν για δυο προπονήσεις διάρκειας δυο ωρών η καθεμιά.  Όσον αφορά το κολυμβητήριο Καρπενησίου ισχύει η τιμή των 15 ευρώ ημερησίως για μια προπόνηση μέσης διάρκειας 2 ωρών και για ομάδα υδατοσφαίρισης η τιμή των 180 ευρώ ημερησίων για μια ανάλογη προπόνηση.
Για χρήση 10-14 ημερών υπάρχει η έκπτωση της τάξεως του 15% και για χρήση 15 ημερών και άνω του 25%. Για αθλητικούς συλλόγους και ομάδες αθλούμενων, οι οποίες δεν λαμβάνουν μέρος σε Πανελλήνια η Περιφερειακά Πρωταθλήματα οι τιμές θα είναι μειωμένες κατά 50%.
Όσον αφορά τις προπονήσεις Εθνικών ομάδων, αθλητών εθνικών ομάδων και διοργανώσεων Εθνικών και διεθνών αγώνων από ομοσπονδίες η περιφερειακές ενώσεις η χρήση των αθλητικών χώρων θα είναι δωρεάν.

Πηγή: Ευρυτανικά «Νέα»