Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Άψογη εμφάνιση για το Fight Club Karpenissi σε κορυφαία διοργάνωση


Με 5 αθλητές ο Αθλητικός και Μαχητικός Σύλλογος Καρπενησίου αγωνίστηκε με επιτυχία στην κορυφαία ερασιτεχνική διοργάνωση kick boxing στην Ελλάδα. Πρόκειται για το συναρπαστικό διεθνές τουρνουά International Fight Club Open 2017,το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου σε 6 αγωνιστικούς χώρους(3 ρίνγκ-3 τατάμι) από το Fight Club Galatsi με συνδιοργανωτή τον Δήμο Γαλατσίου. Επρόκειτο για το 3ο μέρος της επιτυχημένης διοργάνωσης.
Ο ταλαντούχος Παναγιώτης Θεοδωρογιάννης έκανε το βήμα παραπάνω και εισήλθε για πρώτη φορά στα ρίνγκ, πετυχαίνοντας με επιμονή και θέληση τον στόχο του. Συμμετείχε στο στυλ low kick και μετά από ένα θεαματικό αγώνα τριών γύρων με πολύ ξύλο ηττήθηκε στις λεπτομέρειες για δυο σημεία.
Ο Χρήστος Αϊκης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε πολύ εύκολα τον αντίπαλο του, ο οποίος εγκατέλειψε. Ο Κύπριος Λουκάς Παύλου συνδύασε την θετική του παρουσία με νίκη σε έναν πολύ δυνατό αγώνα. Στην πρώτη της εμφάνιση η Βασιλική Μητροπούλου δεν κατάφερε να νικήσει. Η 14χρονη είναι πολλά υποσχόμενη στο άθλημα. Ο σύλλογος της εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον, διότι θα μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική. Ντεμπούτο και για τον 15χρονο Ιορδάνη Βελίκοβ, ο οποίος ηττήθηκε, όμως η συνέχεια αναμένεται καλύτερη για αυτόν. Οι τέσσερις τελευταίοι αγωνίστηκαν στο στυλ kick light. Τα 5 παιδιά συνόδεψε ο δάσκαλος τους Θωμάς Ξαγάρας, ο οποίος συγχαίρει τους αθλητές-τριες του για την μαχητικότητα, την άψογη εμφάνιση και την υψηλή τεχνική κατάρτιση τους. Ευχαριστεί επίσης τον δάσκαλο του και διοργανωτή των αγώνων Ιωάννη Θεοφάνους. Τα μέλη του συλλόγου υπόσχονται πολλά, βασισμένα πάντοτε στην σκληρή και επίπονη δουλειά.