Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Κρίκελλο-ΠΑΟΚ 1-0

Με σκόρερ τον Μπάμπη Μπεσλεμέ στο 85o λεπτό το Κρίκελλο μπήκε με νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του νεανικού ΠΑΟΚ με 1-0.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (14/5) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 1 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 1ου υποομίλου της Β΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας και έγινε παρουσία περίπου 20 θεατών.
Το Κρίκελλο του Νίκου Κατσιάρη έδωσε χώρο στον αντίπαλο και δεν έκανε παιχνίδι κατοχής. Εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που βρήκε και «χτύπησε» 5 λεπτά πριν το φινάλε σε μια υποδειγματική αντεπίθεση με τον Μπάμπη Μπεσλεμέ να πετυχαίνει ένα όμορφο τέρμα και να χαρίζει την νίκη στην ομάδα του.
Ο ΠΑΟΚ των Γιώργου Χρυσαφόπουλου και Λάκη Αναστασόπουλου έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία, έχοντας πληθώρα νεαρών ποδοσφαιριστών που παίρνουν τις πρώτες τους ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσουν πολλές τελικές προσπάθειες. Καλύτερη στιγμή το απευθείας φάουλ του Λάμπρου Χρυσαφόπουλου στο 54΄ που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κρικέλλου.
Την επόμενη (2η) ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στις (20/5) με την Ακαδημία, ενώ το Κρίκελλο παίζει την Κυριακή (21/5) με την ΑΕΚ. Οι δυο αναμετρήσεις θα αρχίσουν στις 1 το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο.

Λίγοι θεατές
Η αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας έγινε παρουσία περίπου 20 θεατών και κάτω από αρκετή ζέστη και υψηλή θερμοκρασία.

Κάλυψε το μείον
Το Κρίκελλο με την επιτυχία του έφτασε στον -1 πόντο και καλύπτει την αρνητική του βαθμολογία.

Νέες εμφανίσεις
Η ομάδα του Κεραυνού είχε νέες εμφανίσεις χρώματος Κόκκινου-Μαύρου με το σήμα της ομάδας.

Πρώτο ματς
Η Ακαδημία ΠΑΟΚ FC έδωσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της.

Ντεμπούτο για 4











 















Για τους τυπικά γηπεδούχους ντεμπούτο ξεκινώντας στην αρχική 11αδα έκαναν οι: Γιάννης Τσάρας (Φωτογραφία Πάνω Αριστερά), Σπύρος Μπεσλεμές (Φωτογραφία Πάνω Δεξιά), Νίκος Γιαννακόπουλος (Φωτογραφία Κάτω Αριστερά) και Χρήστος Τσαμαδός (Φωτογραφία Κάτω Δεξιά).

Οι «μεγάλοι» του ΠΑΟΚ
 

Πλην των νεαρών που έχουν βγάλει πρώτο δελτίο στον ΠΑΟΚ ντεμπούτο έκαναν στην αρχική 11αδα τρία μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου. Πρόκειται για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Ανδρέα Παπαροϊδάμη (Φωτογραφία Αριστερά) και Γιάννη Τσάκνη (Φωτογραφία Κέντρο), καθώς και για τον Πάνο Φούκα (Φωτογραφία Δεξιά), που έπαιξε σε θέση ανασταλτικού μέσου.

Α΄ Μέρος

Όλα μηδέν
Χωρίς γκολ και με ελάχιστες τελικές προσπάθειες ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Δυνατά το Κρίκελλο
Ο Κευρανός μπήκε καλύτερα στο πρώτο 15λεπτο του ματς, όπου και δημιούργησε 2-3 καλές στιγμές.

Ισορρόπησε ο ΠΑΟΚ
Ο «δικέφαλος» ισορρόπησε στην συνέχεια και κυκλοφόρησε την μπάλα, χωρίς όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Οι καλύτερες φάσεις
3΄: Ο Τσαμαδός έδωσε στον Γιαννακόπουλο, που σούταρε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Πατλιά.
15΄: Ο Μπεσλεμές Σ. εκτέλεσε δυνατά πλάγιο από αριστερά και η προβολή του Αγγελακόπουλου πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι.
23΄: Εκτέλεση φάουλ του Σαρρή Ε. έφυγε λίγο πάνω από την εστία του ΠΑΟΚ.
28΄: Χτύπημα φάουλ του Ρέππα έφυγε πάνω από την εστία του Κρικέλλου.

Β΄ Μέρος

Κυκλοφορία ΠΑΟΚ
Οι φιλοξενούμενοι του ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο διάστημα της επανάληψης έλεγξαν τον ρυθμό του ματς, ωστόσο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Δοκάρι με Χρυσαφόπουλο


Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχασε σημαντική στιγμή να ανοίξει το σκορ στο ματς. Στο 54ο λεπτό ο Λάμπρος Χρυσαφόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο γκολκίπερ Νίκος Κουτσιαύτης απέκρουσε και η μπάλα στην συνέχεια σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.



Έχασε Αγγελακόπουλο


Στο 55ο λεπτό ο μέσος του Κρικέλλου Σωτήρης Αγγελακόπουλος αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού από τον Γιώργο Παθούλα.


Ντεμπούτο Γκορόγια-Θεοδωρογιάννη

 












Πρώτη συμμετοχή στο δεύτερο μέρος έκαναν με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Θωμάς Γκορόγιας (Φωτογραφία Αριστερά) και ο Λάμπρος Θεοδωρογιάνης (Φωτογραφία Δεξιά), που αποκτήθηκαν την μεταγραφική σεζόν του Ιανουαρίου από Αγία Τριάδα και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Δεύτερος τραυματίας


Δεύτερο «πλήγμα» λόγω τραυματισμού για το Κρίκελλο στο 77΄ με τον Θάνο Τσιμιτσέλη (Φωτογραφία) να αποχωρεί τραυματίας και τον Ανδρέα Σαρρή να μπαίνει στην θέση του.


Αποτελεσματικό το Κρίκελλο
Ο Κεραυνός Κρικέλλου παίζοντας μέσα από αντεπιθέσεις «έκλειψε» το ματς στα τελευταία λεπτά και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Προειδοποίησε ο Κεραυνός


Ο Κεραυνός έχασε στο 83΄ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν το πλασέ του Λευτέρη Σαρρή (Φωτογραφία) από καλή θέση μέσα στην περιοχή απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.




Εκτέλεσε ο Χ.Μπεσλεμές


Ο Κεραυνός Κρικέλλου έφτασε στο νικητήριο τέρμα στο 85΄, όταν μετά την έξοχη μεταβίβαση του Χρήστου Τσαμαδού, ο Μπάμπης Μπεσλεμές βρέθηκε απέναντι στον Παναγιώτη Πατλιά και με υποδειγματικό πλασέ στην αριστερή του γωνία σκόραρε το νικητήριο τέρμα (1-0).




Οι καλύτερες φάσεις
51΄: Ο Αγγελακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και η κεφαλιά του Μπεσλεμέ Σ. έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.
54΄: Εκτέλεση φάουλ του Χρυσαφόπουλου απέκρουσε ο Κουτσιάυτης και εν συνεχεία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
64΄: Σουτ του Ρέππα πέρασε πάνω από το τέρμα του Κρικέλλου.
67΄: Σουτ του Θεοδωρογιάννη από πλάγια δεξιά απέκρουσε ο Κουτσιάυτης.
68΄: Συρτό σουτ του Γκορόγια απέκρουσε ο πορτιέρο του Κρικέλλου.
70΄: Εκτέλεση φάουλ του Μαστρογιάννη πέρασε λίγο πάνω από το τέρμα των γηπεδούχων.
83΄: Ο Γιαννακόπουλος σέντραρε από τα δεξιά ο Τσαμαδός «έστρωσε» στον Σαρρή Ε.,  που πλάσαρε από κοντά και ο Πατλιάς απέκρουσε σωτήρια στην αριστερή του γωνία.
85΄: Ο Τσαμαδός έκανε μακρινή μπαλιά, ο Μπεσλεμές Χ. μπήκε στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ στην αριστερή γωνία του ΠΑΟΚ σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης (1-0).

Κίτρινες Κάρτες
-

Διακριθέντες
Κρίκελλο: Μπεσλεμές Χ., Τσαμαδός, Μπεσλεμές Σ.
ΠΑΟΚ: Τριανταφυλλόπουλος, Ρέπας, Φούκας, Τσάκνης

Συνθέσεις Ομάδων

Κρίκελλο (Νίκος Κατσιάρης): Κουτσιάυτης, Τσάρας, Μπεσλεμές Σ., Τσιμιτσέλης Αν., Μπούρας(79΄ Σαρρής Ζ.), Σαρρής Ε., Μπεσλεμές Χ., Τσιμιτσέλης Αθ.(77΄ λ.τρ. Σαρρής Α.), Γιαννακόπουλος, Αγγελακόπουλος(55΄ λ.τρ. Παθούλας), Τσαμαδός

ΠΑΟΚ (Γιώργος Χρυσαφόπουλος & Λάκης Αναστασόπουλος): Πατλιάς, Ασπροποταμίτης, Τριανταφυλλόπουλος, Τσάκνης, Παπαροϊδάμης, Φούκας, Μπαρλάς(60΄ Γκορόγιας), Μαστρογιάννης, Χρυσαφόπουλος(71΄ Φλωράκης), Ρέπας, Λιάπης(67΄ Θεοδωρογιάννης)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Ηλίας Λιασκώνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος