Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Στα πέναλτι το 1ο Γυμνάσιο στα αγόρια-Άνετη νίκη για το 2ο Γυμνάσιο στα κορίτσια












Μετά την πετοσφαίριση και την καλαθοσφαίριση τα δυο Γυμνάσια του Καρπενησίου τέθηκαν αντιμέτωπα και στο ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα την Τρίτη 23/5 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου το γραφείο φυσικής αγωγής Νομού Ευρυτανίας.
Στα κορίτσια το 2ο Γυμνάσιο Καρπενησίου του Νίκου Κοτρώνη με κορυφαία την Βασιλική Οικονόμου της Ακαδημίας επικράτησε άνετα με 5-0 του 1ου Γυμνασίου Καρπενησίου. Στα αγόρια έγινε συναρπαστικό ματς, το οποίο έληξε με 2-2. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι και το 1ο Γυμνάσιο Καρπενησίου της Βίκυς Γιαννοπούλου πήρε την ρεβάνς με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Πατλιά, που απέκρουσε τρία πέναλτι. Τις αναμετρήσεις σφύριξε ο ρέφερι της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Κουρλός.

Τα αποτελέσματα των αγώνων

Κορίτσια: 2ο Γυμνάσιο Καρπενησίου-1ο Γυμνάσιο Καρπενησίου 5-0


*Σκόρερ οι: Βασιλική Οικονόμου(2), Μαργαρίτα Κωστούλα, Ευαγγελία Φούκα, Ελένη Κοράκη
















Αγόρια: 1ο Γυμνάσιο Καρπενησίου-2ο Γυμνάσιο Καρπενησίου 2-2(3-0 πεν.)


*Σκόρερ οι: Θανάσης Τριανταφύλλου και Άρης Ρέπας για το 1ο Γυμνάσιο, ενώ για το 2ο Γυμνάσιο οι: Στάθης Μπουμπουρής(Πέναλτι) και Κώστας Μπακόλας μετέτρεψαν το 2-0 σε 2-2. Στα πέναλτι ευστόχησαν για τους νικητές οι: Θανάσης Τριανταφύλλου, Πάνος Μπουμπουρής και Στέργιος Καραντάνας. Για τους ηττημένους οι εκτελέσεις των: Μπουμπουρή Ε., Πατρώνη και Μπακατσιά αποκρούστηκαν από τον Πατλιά.

















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος