Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Πρώτος ξανά ο εντυπωσιακός Καρπενησιώτης Νίκος Ντουφεκιάς


Ασταμάτητος φαντάζει ο Καρπενησιώτης Νίκος Ντουφεκιάς. Ο οδηγός της ΑΛΑΚ σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη Πανελλήνια νίκη του στο πρωτάθλημα drift στην κατηγορία street legal την Κυριακή 30 Απριλίου στον καρτόδρομο Αφιδνών μεταξύ 8 συμμετεχόντων στην κατηγορία του.
Ο «Ντουφ» με το Toyota Corolla του ξεκίνησε εντυπωσιακά την προσπάθεια του, έχοντας ιδανικά περάσματα. Στην συνέχεια είχε δυο μικρά μηχανικά προβλήματα, όμως το τιμ του Χρήστου Γαλάνη και του Νίκου Οικονόμου τα επιδιόρθωσαν αμέσως. Ο Ντουφεκιάς έχει πλέον θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δίπλα σε αυτόν ήταν για ακόμη μια φορά οι φίλοι και οι χορηγοί του, οι οποίοι τον στηρίζουν ανελλιπώς στην εντυπωσιακή προσπάθεια που κάνει χάρης στο μεράκι και στην αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Υπόσχεται πολλά για την συνέχεια.
Οι αγώνες drift αποτελούν τους πιο δημοφιλείς αγώνες αυτοκινήτου και προσελκύουν πληθώρα θεατών. Παράλληλα με τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift(διπλά περάσματα) έγινε και ο 2ος γύρος του νεοσύστατου κυπέλλου Street Legal(μονά περάσματα) από το αθλητικό σωματείο Start Line.