Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Παμπαίδες: Πρωτέας Λαμίας-Π.Α.Κ. 18-36

Πρώτο «ροζ» φύλλο αγώνος για το μαχητικό παμπαιδικό τμήμα της Π.Α.Κ., το οποίο επικράτησε με «νταμπλ» σκορ(18-36) του Πρωτέα Λαμίας.
Το παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο 3 Ιουνίου στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας και άρχισε στις 1. Διενεργήθηκε στα  πλαίσια της 10ης  και τελευταίας αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ. Πριν τον αγώνα καμία από τις δυο ομάδες δεν είχε πανηγυρίσει νίκη.
Ο Πρωτέας του Χρήστου Μπάκα δεν κατάφερε στο ντέρμπι των ουραγών να «χαμογελάσει». Συμμετέχει και αυτός με νεαρότερους καλαθοσφαιριστές και αποκομίζει μελλοντικά οφέλη. Με 8 πόντους τελείωσε τον αγώνα ο Γιώργος Σκονδρογιάννης.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου επέβαλλε από το πρώτο οκτάλεπτο τον ρυθμό της και έφτασε στην νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Η ομάδα του Καρπενησίου δείχνει σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα και αξίζει να αναφερθεί πως συμμετέχει στο πρωτάθλημα με μικρότερους ηλικιακά αθλητές, ενώ συμμετέχει σε όλα τα ματς. Ο ταλαντούχος Βασίλης Σβερώνης πρώτευσε στο σκοράρισμα με 13.
Η Ακαδημία έχει 9 βαθμούς(1 νίκη-7 ήττες), ενώ ο Πρωτέας 7 πόντους(0 νίκες και 7 ήττες). Από δυο εξ αναβολής ματς έχουν στο πρόγραμμα οι δυο ομάδες.

Οι εκκρεμότητες
Δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη η συνάντηση του πρώτου γύρου μεταξύ της Π.Α.Κ. και του Πρωτέα Λαμίας. Πιθανόν ο αγώνας να γίνει το Σάββατο 10/6. Επιπλέον η Πανευρυτανική δεν έχει παίξει στην έδρα της με την Αναγέννηση.

1η νίκη
Το συγκρότημα της Κατερίνας Μπαλωμένου βελτιώνεται συνεχώς και κατάφερε πανάξια να σημειώσει την πρώτη του νίκη.

Ξεχώρισε ένας


Για τον Πρωτέα ο Γιώργος Σκονδρογιάννης(Φωτογραφία) πέτυχε τους 8 από τους 18 πόντους. Δεύτερος με μόλις 3 ήταν ο Νάσος Λύκος.

Ποιότητα Σβερώνης & Μπόνιας














Σε ένα ακόμη μας ξεχώρισαν οι: Βασίλης Σβερώνης(Φωτογραφία αριστερά) και Βαγγέλης Μπόνιας(Φωτογραφία δεξιά) της Π.Α.Κ. Ο πρώτος έβαλε 13 πόντους, ενώ ο δεύτερος πέτυχε 12.

Συνθέσεις Ομάδων

Πρωτέας (Χρήστος Μπάκας): Κουβέλης 2, Λύκος 3, Κοντογιώργος 2, Σταματόπουλος, Σκονδρογιάννης 8, Αποστολόπουλος 2, Μπαρτολίνι, Τσέτσος 1

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Υφαντής 2, Τσακνιάς 2, Κρίκας, Γραβάνης, Σβερώνης 13, Φυσέκης, Μαυραγάνης, Κοκοτίνης 3, Τσιάρας, Ντότσικας 4, Ανδρεάκης, Μπόνιας 12

Διαιτητής: Μαρία Ζαφείρη(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτής: Δημήτρης Γλωσσόπουλος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)









Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: www.panevrytaniki.wordpress.com