Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Το 2ο All Day Event της ΑΛΑΚ (Αποτελέσματα και φωτορεπορτάζ)


Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου διοργάνωσε το 2ο All day Event στην πίστα της την Κυριακή 18 Ιουνίου. Το εξαιρετικό event πραγματοποιήθηκε σε δυο μέρη(πρωί και απόγευμα).
Η οργάνωση των ανθρώπων της λέσχης, προεξέχοντος του Προέδρου Στάθη Φέγγου ήταν για ακόμη μια φορά ιδανική και η πληθώρα θεατών που βρέθηκε στις κερκίδες δικαιώθηκε από το πολύ καλό θέαμα. Οι συμμετοχές προερχόταν όχι μόνο από το Καρπενήσι, αλλά και από την γειτονική Λαμία.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Βαθμολογημένα
1600 cc
1
Παναγιώτης Καραγιάννης
2
Χρήστος Λέρης
3
Στάθης Φέγγος
4
Κώστας Γιαννακόπουλος

2000 cc
1
Κώστας Κωνσταντινίδης
2
Άκης Γερονίκος

2000 cc+
1
Χρήστος Γαλάνης
2
Δημήτρης Νάσιος
3
Πάνος Κίτσιος
4
Πάνος Ράπτης
5
Γιώργος Σισαμπέρης
6
Γιώργος Πρασσάς
7
Πάνος Γιαννόπουλος

Χρονομετρημένα
Κατηγορία Unlimited(Συμμετοχές: 8)    
Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Πάνος Γιαννόπουλος και την δεύτερη ο Βαγγέλης Τριανταφυλλόπουλος. Τρίτος ήταν ο Γιώργος Παπαβασιλείου και τέταρτος ο Νίκος Ντουφεκιάς. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ήταν οι: Χρήστος Μπέσσας, Πάνος Κίτσιος, Σωτήρης Δόμπρης και Δημήτρης Παπαβασιλείου.

Κατηγορία Pro(Συμμετοχές: 16)
Ο  Σωτήρης Δήμου κατέλαβε την πρώτη θέση και ο Γιάννης Τσιαπούρης την δεύτερη. Τρίτος ήταν ο Τάσος Δόμπρης και τέταρτος ο Γιάννης Παπαβασιλείου . Έλαβαν μέρος και οι: Δημήτρης Θεοδωρογιάννης, Γιώργος Υφαντής, Μιχάλης Σιούτας, Νίκος Κοντοπάνος, Πάνος Ράπτης, Γιάννης Κοκοτίνης, Χρήστος Σιούτας, Φοίβος Αντωνίου, Δημήτρης Γκορόγιας, Ντίνος Κεφαλάς, Πάνος Παχής και Φώτης Ζαχαρόπουλος.



























Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, Πάνος Ράπτης, Πάνος Καραγιάννης