Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Α.Π. Καρπενήσι 2002-Κρίκελλο 0-1

Νίκη πρωτιάς για το Κρίκελλο, το οποίο με ένα αρκετά γρήγορο γκολ επικράτησε με 1-0 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.
Το εξ αναβολής παιχνίδι, το οποίο θύμιζε φιλικό διεξήχθη το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 5 και 30 με αρκετά υψηλή θερμοκρασία. Ήταν στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 1ου υποομίλου της Β΄ ΕΠΣΕ, υπό το βλέμμα ελάχιστων θεατών.
Η Ακαδημία του Δημήτρη Αντωνίου έπαιξε με πολλές απουσίες και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο πρωτάθλημα με μια ακόμη ανταγωνιστική εμφάνιση. Ήθελε μόνο νίκη, ώστε να καταλάβει την πρώτη θέση. Οι νεαροί είχαν πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.
Το Κρίκελλο του Νίκου Κατσιάρη «βολευόταν» με δυο αποτελέσματα, όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό και πέτυχε μια ακόμη νίκη. Οι Κρικελλιώτες έκαναν το 6 στα 6 με γκολ-κεφαλιά του Τάσου Τσιμιτσέλη. Δοκάρι στην επανάληψη είχε ο ποιοτικός Γιώργος Κοσσόβας, με τους νικητές να στοχεύουν στην κατάκτηση του τίτλου.
Ο Κεραυνός ολοκλήρωσε τον όμιλο στην 1η θέση με 14 βαθμούς(Άρχισε με αρνητική βαθμολογία -4), ενώ οι πιτσιρικάδες έμειναν στους 9 πόντους και την 2η θέση, ισοβαθμώντας με τον ΠΑΟΚ.

Λιγοστός κόσμος
Την συνάντηση είδαν περίπου 10 θεατές. Κανένα από τα παιχνίδια της κατηγορίας δεν έχει προσελκύσει τον φίλαθλο κόσμο.


6 στα 6
Εντυπωσιακή πορεία πραγματοποίησε το Κρίκελλο, το οποίο έκανε το 6 στα 6 και θα αντιμετωπίσει στον τελικό για την κατάκτηση του τροπαίου τον Απεραντιακό.

Με έναν προπονητή


Την Ακαδημία καθοδήγησε ο Δημήτρης Αντωνίου, καθώς ο συνεργάτης του Χρήστος Καλαμπάκας «κοούτσαρε» την ίδια ώρα τμήμα της ομάδα στο τουρνουά ακαδημιών.

Ο Σωτήρης στην εστία


Για τους νικητές ο πολυθεσίτης Σωτήρης Αγγελακόπουλος(Φωτογραφία) έκατσε κάτω από τα γκολπόστ, καθώς απουσίαζε ο Νίκος Κουτσιαύτης. Δεν αγωνίστηκε ξανά ο τραυματίας φορ Νίκος Γιαννακόπουλος.

Τέλος του ομίλου
Με αυτήν την συνάντηση ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 1ου υποομίλου.

A΄ Μέρος

Κρίθηκε νωρίς
Οι Κρικελλιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς με 1-0 έναντι της Ακαδημίας και να διατηρήσουν έως το τέλος το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Γρήγορο προβάδισμα


Το νικητήριο γκολ, το οποίο έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε μόλις στο 4΄ με κεφαλιά ο δυναμικός Τάσος Τσιμιτσέλης(Φωτογραφία).



Οι καλύτερες φάσεις
4΄: Με κοντινή κεφαλιά του Τσιμιτσέλη Αν. στην δεξιά γωνία του Νικοπολίδη το Κρίκελλο προηγήθηκε με 0-1.
10΄: Ο Κοσσόβας δοκίμασε σουτ εντός περιοχής, το οποίο έφυγε άουτ από το αριστερό δοκάρι της Ακαδημίας.
25΄: Μακρινό σουτ του Τόλη πέρασε δίπλα από το αριστερό «παραθυράκι» του Αγγελακόπουλου.

Β΄ Μέρος

Διατήρησε την νίκη
Η ομάδα του Κρικέλλου προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ, δεν τα κατάφερε, με το τελικό 0-1 να κρίνεται δίκαιο.

Δοκάρι Κοσσόβα


Η προσπάθεια του κινητικού Γιώργου Κοσσόβα(Φωτογραφία) στο 55΄ προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Κώστα Νικοπολίδη.


Οι καλύτερες φάσεις
55΄: Ο Κοσσόβας με σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Νικοπολίδη.
57΄: Ο Βλάχος Π. τροφοδότησε τον Κοσσόβα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, με τον τερματοφύλακα της Ακαδημία να αποκρούει το πλασέ του.
65΄: Ο Βλάχος Π. μπήκε στην περιοχή από αριστερά και σούταρε διαγώνια άουτ από την εστία των τυπικά γηπεδούχων.

Κίτρινες Κάρτες
-
Διακριθέντες
Ακαδημία: Τόλης
Κρίκελλο: Κοσσόβας, Βλάχος Π., Τσιμιτσέλης Αν.

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Π. Καρπενήσι 2002 (Δημήτρης Αντωνίου):  Νικοπολίδης, Γαλανός, Μπακατσιάς, Μήτσιος, Καραμπάς, Ανδρέου, Μπίκας Β., Τόλης, Τομαράς, Μπίκας Κ., Μπομποτσιάρης

Κρίκελλο (Νίκος Κατσιάρης): Αγγελακόπουλος, Τσιόβολος, Μπεσλεμές Σ., Τσάρας, Τσιμιτσέλης Αν., Σαρρής Ε., Βλάχος Π., Τσιμιτσέλης Αθ., Κοσσόβας, Βλάχος Κ., Μπεσλεμές Χ.

Διαιτητής:  Δημήτρης Κουρλός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1η Βοηθός: Μαρία Χρυσαφοπούλου(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Νίκος Παπαρούπας(ΕΠΣ Ευρυτανίας)






























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας