Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΠΑΟΚ-Κρίκελλο 3-5

Το «εξπρές» του Κρικέλλου δεν έκανε στάση ούτε στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, νικώντας με το «αγγλικό» 5-3 τον ΠΑΟΚ και κάνοντας το 4 στα 4.
Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 3 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 5 και 30. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 1ου υποομίλου της Β΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, παρουσία ελάχιστων φιλάθλων.
Ο ΠΑΟΚ των Γιώργου Χρυσαφόπουλου και Λάκη Αναστασόπουλου βελτιώθηκε στην επανάληψη μετά το μέτριο πρώτο ημίχρονο . Πέτυχε και τρία τέρματα με τους: Θάνο Τσιμιτσέλη(Αυτογκόλ), Άρη Ρέπα(Πέναλτι) και Λάμπρο Χρυσαφόπουλο. Οι νεανικοί «μπλε» παρέμειναν τους τρεις βαθμούς.
Το Κρίκελλο του Νίκου Κατσιάρη ήταν εντυπωσιακό στο πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκε με 0-4, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την νίκη. Ο Γιώργος Κοσσόβας πέτυχε δυο τέρματα, ενώ τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκαν και οι: Νίκος Γιαννακόπουλος και Σπύρος Μπεσλεμές. Στην επανάληψη γκολ με πέναλτι πέτυχε ο Λευτέρης Σαρρής. Ο Κεραυνός έφτασε τους 8 βαθμούς και είναι μια «ανάσα» από την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου.
Για την 5η αγωνιστική οι «ροσονέρι» θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο 10 Ιουνίου την ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ μια ημέρα μετά την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.

Μικρή συμμετοχή
Αριθμημένοι στα δάχτυλα των δυο χεριών ήταν οι θεατές του αγώνα. Το πρωτάθλημα της Β΄ Ευρυτανίας δεν προσελκύει φίλαθλο κόσμο.


Αφιλοκερδώς οι ρέφερι
Οι διαιτητές αγωνίζονται προς τιμήν τους χωρίς αμοιβή αυτήν την αγωνιστική.

Πρώτο παιχνίδι Λέρη


Την πρώτη του παρουσία έκανε ως δεύτερος βοηθός ο Κώστας Λέρης(Φωτογραφία), κάνοντας καλή εμφάνιση.

Καλύτερος ο Κοσσόβας
Δυο γκολ, μια ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι περιελάμβανε το μενού για τον Γιώργο Κοσσόβα του Κρικέλλου. Ο 21χρονος υπήρξε μέλος πριν μερικά χρόνια των νέων του ΠΑΣ Γιάννινα.


Α΄ Μέρος

Άνετο το Κρίκελλο
Πολύ καλή παρουσία είχε το Κρίκελλο στο πρώτο ημίχρονο. Ο Κεραυνός προηγήθηκε με 0-4 του ΠΑΟΚ και ουσιαστικά εξασφάλισε την νίκη του.

Με δύο γκολ του ίδιου


Μόλις στο 1ο λεπτό ο Γιώργος Κοσσόβας(Φωτογραφία) με απευθείας χτύπημα φάουλ άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος στο 15΄ με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-2. Σε αυτήν την φάση η ταλαντούχα α΄ βοηθός Μαρία Χρυσαφοπούλου υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Νίκο Γιαννακόπουλο, όμως  ρέφερι Σπύρος Μπύρος πήρε πάνω του την φάση, άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί, με τον Κοσσόβα να σκοράρει ανενόχλητος.






Το «ματώνει» ο Γιαννακόπουλος


Ο Γιώργος Κοσσόβας δύο λεπτά αργότερα τροφοδότησε με γρήγορη εκτέλεση φάουλ τον Νίκο Γιαννακόπουλο(Φωτογραφία), που απόφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 0-3.  Ο ποδοσφαιριστής του Κρικέλλου έφτασε τα 4 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Σκόραρε μάλιστα για 3η σερί αγωνιστική.




4ο με Σ. Μπεσλεμέ


Ασταμάτητοι ήταν οι Κρικελλιώτες και τετραπλασίασαν τα γκολ τους στο 30ο λεπτό με ωραία ενέργεια και τελείωμα του Σπύρου Μπεσλεμέ(Φωτογραφία).



Οι καλύτερες φάσεις
1΄: Με απευθείας φάουλ ο Κοσσόβας έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Πατλιά(0-1).
12΄: Χτύπημα φάουλ του Αναστασόπουλου από αριστερά, σουτ του Χρυσαφόπουλου στο δεύτερο δοκάρι έφυγε πάνω από την εστία του Κουτσιαύτη.
15΄: Ο Αγγελακόπουλος τροφοδότησε τον Γιαννακόπουλο, η άμυνα «πάγωσε» και η μπάλα κατέληξε στον Κοσσόβα, που μόνος ανενόχλητος με πλασέ στην δεξιά γωνία του ΠΑΟΚ πέτυχε το 0-2.
17΄: Ο Κοσσόβας εκτέλεσε φάουλ, ο Γιαννακόπουλος κινήθηκε στην «πλάτη» της άμυνας, πέρασε και τον Πατλιά και πλάσαρε σε κενό τέρμα(0-3).
30΄: Μπάσιμο του Μπεσλεμέ στην αντίπαλη περιοχή και άψογο χαμηλό σουτ κατέληξε στην δεξιά γωνία των «μπλε»(0-4).

B΄ Μέρος

Ανταγωνιστικοί οι «μπλέ»
Βελτιωμένη εικόνα είχε ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη, όπου σκόραρε τρεις φορές.  Το Κρίκελλο είχε βρει και αυτό ενδιάμεσα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Παίχτηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο για το τελικό 3-5.

Τέρμα ο Φούκας


Εσωτερική αλλαγή υπήρξε στην ανάπαυλα στους «μπλε». Τερματοφύλακας πέρασε ο μέσος Πάνος Φούκας(Φωτογραφία) λόγω τραυματισμού και εκτός εστίας αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Πατλιάς.

Ο ΠΑΟΚ με αυτογκόλ


Στο 9ο λεπτό της επανάληψης οι τυπικά γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-4 με αυτογκόλ του Θάνου Τσιμιτσέλη(Φωτογραφία) μετά την σέντρα του Λάμπρου Χρυσαφόπουλου.



Πέναλτι και 1-5


Ο ρέφερι Σπύρος Μπύρος υπέδειξε πέναλτι στο 62ο λεπτό σε ανατροπή του Γιώργου Κοσσόβα από τον Ανδρέα Παπαροιδάμη. Εύστοχος ο μέσος Λευτέρης Σαρρής(Φωτογραφία) στην εκτέλεση, κάνοντας το 1-5.



Από την «άσπρη βούλα» και ο Ρέπας


Με τον ίδιο τρόπο και ο Άρης Ρέπας(Φωτογραφία δεξιά) πέτυχε στο 74΄ το 3ο του γκολ στο πρωτάθλημα για το 2-5. Το πέναλτι κέρδισε ο Λάμπρος Θεοδωρογιάννης(Φωτογραφία αριστερά).



Μείωσε και άλλο
Δυο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90΄ οι Καρπενησιώτες σημείωσαν το τελικό 3-5 με όμορφο σουτ εκτός περιοχής από τον Λάμπρο Χρυσαφόπουλο.

Εκατέρωθεν τραυματισμοί


Από τους γηπεδούχους αποχώρησε τραυματίας ο αρχηγός Δημήτρης Ασπροποταμίτης(Φωτογραφία) και από το Κρίκελλο οι: Γιώργος Κοσσόβας και Νίκος Γιαννακόπουλος. Μάλιστα ο Κεραυνός ολοκλήρωσε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω του τραυματισμού του τελευταίου στο 84΄.




Δυο νέα πρόσωπα














Την πρώτη τους φετινή παρουσία με τον Κεραυνό έκαναν οι: Γιώργος Μπόνιας(Φωτογραφία αριστερά) και Γιώργος Αστερής(Φωτογραφία δεξιά).

Οι καλύτερες φάσεις
54΄: Ο Χρυσαφόπουλος έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Τσιμιτσέλης με προβολή προς τα πίσω πέτυχε αυτογκόλ(1-4).
58΄: Ο Κοσσόβας σε θέση τετ α τετ πλάσαρε και ο Φούκας απέκρουσε σε κόρνερ. Ο Σαρρής εκτέλεσε από δεξιά και η κεφαλιά του Κοσσόβα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΟΚ.
62΄: Ο Κοσσόβας ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Παπαροιδάμη, κερδίζοντας πέναλτι. Ο Σαρρής εκτέλεσε εύστοχα, πετυχαίνοντας το 1-5.
66΄: Ο Βλάχος Κ. έκανε μπροστινή μπαλιά, ο Κοσσόβας σε θέση τετ α τετ έκανε τα εύκολα-δύσκολα, πλασάροντας εκτός εστίας.
68΄: Σουτ του Γκορόγια έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κρικέλλου.
74΄: Ο Θεοδωρογιάννης ανατράπηκε από αντίπαλο του μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρέπας και ευστόχησε(2-5).
76΄: Πλασέ του Τσιάκα κατέληξε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Κουτσιαύτη.
78΄: Ο Μπόνιας «τσίμπησε» την μπάλα και πλάσαρε εξ επαφής πάνω από την εστία του Φούκα.
88΄: Ο Χρυσαφόπουλος με άψογο χαμηλό σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε την δεξιά γωνία του Κουτσιαύτη, «γράφοντας» το 3-5.

Κίτρινες Κάρτες
-

Διακριθέντες
ΠΑΟΚ: Ρέπας, Χρυσαφόπουλος, Θεοδωρογιάννης
Κρίκελλο: Κοσσόβας, Βλάχος Κ., Μπεσλεμές, Σαρρής

Συνθέσεις Ομάδων

ΠΑΟΚ (Γιώργος Χρυσαφόπουλος& Λάκης Αναστασόπουλος): Πατλιάς, Τριανταφυλλόπουλος, Ασπροποταμίτης(70΄ λ.τρ Τσιάκας), Γκορόγιας, Παπαροιδάμης(70΄ Φλωράκης), Φούκας, Μαστρογιάννης, Χρυσαφόπουλος, Αναστασόπουλος(20΄ Σκύπι), Ρέπας, Μπαρλάς(28΄ Θεοδωρογιάννης)

Κρίκελλο (Νίκος Κατσιάρης):  Κουτσιαύτης, Μπούρας(64΄ Παθούλας), Μπεσλεμές Σ., Τσάρας, Κοσσόβας(70΄ λ.τρ Αστερής), Σαρρής Ε., Βλάχος Π.(46΄ Μπόνιας), Τσιμιτσέλης Αθ., Γιαννακόπουλος, Αγγελακόπουλος, Βλάχος Κ.

Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
Βοηθός: Μαρία Χρυσαφοπούλου(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2οςΒοηθός: Κώστας Λέρης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)




































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος