Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

5 ελληνικές ομάδες σε CHL & Europa – Αμέτρητα ειδικά στο Stoiximan.gr!


Μπήκαμε ήδη στην τελευταία βδομάδα του Ιουλίου και εκτός από το να σχεδιάζουμε τις διακοπές μας, το ενδιαφέρον μας στρέφεται στις σοβαρές πλέον προκριματικές ευρωπαϊκές μάχες για την πρόκριση σε πρώτη φάση στα Playoffs, και κατ’επέκταση στους ομίλους των Champions και Europa League αντίστοιχα.

Την εβδομάδα αυτή, το ευρωπαϊκό του ταξίδι ξενικά σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Πανιώνιο να έχει ήδη αποκλείσει την Γκόριτσα με 2 νίκες και να έχει πάρει τη θέση του δίπλα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο Europa League. Για να ξεκινήσουμε, όμως, ιεραρχικά, από την πρώτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, Ολυμπακός και ΑΕΚ ρίχνονται στη μάχη σήμερα, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσουν δυνατές αντιπάλους, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο, λίγο-πολύ, για την ΑΕΚ (ήταν στους ανίσχυρους), όχι όμως για τους Πειραιώτες στους οποίους η κληρωτίδα σίγουρα δεν... χαμογέλασε για το στάδιο της διοργάνωσης στο οποίο βρισκόμαστε.

Έτσι, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20:30) με στόχο να πάρει προβάδισμα για τη ρεβάνς της Ρωσίας, έδρες όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται. Το γεγονός πως η ΑΕΚ ξεκινά τις αναμετρήσεις ως αουτσάιντερ αντικατοπτρίζεται και στο ειδικό στοίχημα του Stoiximan.gr όπου η “ρωσική αρκούδα” είναι το φαβορί για Πρόκριση στον επόμενο γύρο, όμως η νέα ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στη διοργάνωση για να διεκδικήσει την πρόκρισή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή να βρεθεί απευθείας σε αυτούς του Europa. Την ίδια μέρα (21:45), ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν σε μια καυτή ατμόσφαιρα, όμως οι Πειραιώτες με Φορτούνη και Καρσελά να δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν τους Ερυθρολεύκους στις πλάτες τους, θα επιδιώξουν να περάσουν αλώβητοι από τη Σερβική πρωτεύουσα. Μάλιστα, να σκοράρει ο Φορτούνης με ένα από τα φαρμακερά του φάουλ ή να σκοράρει ο Καρσελά στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τους Πειραιώτες προσφέρονται σε ελκυστικές αποδόσεις από τον Stoiximan.gr.

Ταξίδι έχει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα βρεθεί στο Ντόνετσκ την Πέμπτη (19:45) με μοναδικό στόχο να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης απέναντι στην κατώτερή του Ολιμπίκ Νόνετσκ, η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Ζόρια το σαββατοκύριακο για το Ουκρανικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να κρατήσει το μηδέν, και ιδανικά να τελειώσει την πρόκριση από την 1η αναμέτρηση.
Σκληρές αναμνήσεις επιστρέφουν στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναμετράται με την Καμπάλα, η οποίο είχε προκαλέσει στους Πράσινους βαθιές “πληγές” πριν από 2 χρόνια. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, θέλει αυτή τη φορά να πάρει σκορ πρόκρισης για να διαχειριστεί έπειτα την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Αζερμπαιτζάν με λιγότερο άγχος, με το Stoiximan.gr να προσφέρει αγορές για νίκη του Παναθηναϊκού με 2 ή 3 και πάνω γκολ διαφορά. Ο Πανιώνιος, τέλος, θα βρει στο δρόμο του τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ως καθαρό αουτσάιντερ, με τους Νεοσμυρνιώτες όμως να δείχνουν ήδη από τον προηγούμενο γύρο πως όποιος τους υποτιμήσει μπορεί να βρεθεί εκτός διοργάνωσης!
Επιπλέον, το Stoiximan.gr έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες ένα νέο πρόγραμμα ανταμοιβής, όπως ονομάζεται, τα Missions, όπου ο κάθε παίκτης καλείται να ολοκληρώσει μια σειρά από ζητούμενα στοιχήματα για να κερδίσει full bets, επιστροφές χρημάτων, ενώ στην πορεία θα μπουν και διάφορα δώρα από,τι φαίνεται. Αυτή τη βδομάδα η Αποστολή αφορά τα 5 ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων και είναι διαθέσιμη σε όλους τους παίκτες μόλις κάνετε Log in στους λογαριασμούς σας.