Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Στο «τιμόνι» της Ποταμιάς ο Λάκης Αναστασόπουλος


Η διοίκηση της Ποταμιάς  μετά την λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Τσιγαρίδα κινήθηκε άμεσα και προχώρησε στην πρόσληψη νέου προπονητή. Στον πάγκο της Ποταμιάς θα κάθεται ο 44χρονος κόουτς Λάκης Αναστασόπουλος. Ο τέως τεχνικός του Αίολου ακολούθησε αντίστροφη πορεία με τον Δημήτρη Τσιγαρίδα, που μετακινήθηκε από την Ποταμιά στον Αίολο.
Ο Αναστασόπουλος είχε μια σημαντική θητεία ως ποδοσφαιριστής, αγωνιζόμενος και στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ως προπονητής έχει εργαστεί στον Άγιο Προκόπιο, στην Μυρίκη, στο Βελούχι και στον Αίολο όπου κάθονταν στον πάγκο της ομάδας μέχρι λίγους μήνες πριν. Επιπλέον διατηρεί μαζί με τον Γιώργο Χρυσαφόπουλο την ακαδημία ποδοσφαίρου Π.Α.Ο.Κ. F.C
Παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον Δημήτρη Τσιγαρίδα για την συνεισφορά του στην ομάδα και για το έργο του τα 3.5 χρόνια που κάθονταν στον πάγκο των «Μεγαλοχωριτών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ποταμιάς:
«Η διοίκηση της Ποταμιάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Απόστολο Αναστασόπουλο. Παράλληλα ευχαριστεί τον πρώην προπονητή της Δημήτρη Τσιγαρίδα για την σχεδόν 4χρονη παρουσία του στον πάγκο της ομάδας που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του κυπέλλου το 2015 και την συμμετοχή της ομάδας στα Play Off πέρυσι.»