Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Παρών στο Καρπενήσι και ο Λεβαδειακός(Φωτορεπορτάζ)


Μετά το αίσιος τέλος της παραμονής του στην Super League ο Λεβαδειακός κατέφτασε στο Καρπενήσι για προετοιμασία το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Ιουλίου. Θα διαμένει στο Montana έως τις 30 του μηνός.   
Την αποστολή σύμφωνα με το επίσημο site της ομάδας αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ναμάσκο, Σωτηρίου, Μοσχονάς, Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Ζαραδούκας, Τσαμπούρης, Μάγκας, Σένκα, Νιάσε, Μεντί, Ομπιόρα, Βασιλείου, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα, Ζεζίνιο, Καραχάλιος, Καλτσάς, Καψάσκης και Μπελγκαζαουνί. Αρχηγός αποστολής είναι ο Αντιπρόεδρος Λάμπρος Μπαλόκας. Την αποστολή συμπληρώνουν  ο προπονητής Ζοζέ Ανιγκό, ο συνεργάτης του Μπερνάρντ Ροντρίγκεζ, οι γυμναστές Λουκάς Λούλος, Τσιούμπρης Παναγιώτης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Τόσκας, ο φυσιοθεραπευτές Λουκάς Καραμάνης, Μιχάλης Κεφαλάς, οι φροντιστές Δημήτρης Παπαδάς και Ντίνγκο Ντίνκοβ.
Οι Βοιωτοί θα αγωνιστούν σε φιλικό ματς την Κυριακή 16/7 απέναντι στην Λαμία και λίγες μέρες αργότερα κόντρα στην Λάρισα. Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την άφιξη στο Montana.
























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος