Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Η τελευταία ημέρα και οι νικητές του τουρνουά Summer Καρπενήσι


Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής(2/7) με επιτυχία και το 3ο τουρνουά ακαδημιών, που διεξήχθη στην πόλη μας. Πρόκειται για το «Summer Καρπενήσι» του Respect Cup(29 Ιουνίου-2 Ιουλίου) του Γιώργου Τσαπόγα.
Στην κατηγορία των παίδων ο Α.Ο. Κρυονέρι 2  κατέκτησε την πρωτιά, ο Ολυμπιακός Βάρης αναδείχτηκε δεύτερος και ο Μικρασιατικός-«Μάκρη» τρίτος. Στην 4η θέση η δική μας Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, στην 5η ο Α.Ο. Κρυονέρι, στην 6η ο Εθνικός Νέας Μάκρης και στην 7η Σχολή Ολυμπιακού Μενιδίου.
Στην κατηγορία των προπαίδων τα Σούρμενα ήταν πρώτα, δεύτερος ο Μικρασατικός «Έφεσος» και  τρίτος ο Πανιώνιος Καισαριανής. Τέταρτος κατετάγη ο Αετός Πικερμίου, 5η η Σχολή Ολυμπιακού Βάρη και έκτα τα Σούρμενα 2.
Στα Junior η Σχολή Ολυμπιακού Μενιδίου του Κυριάκου Καραταΐδη ήταν πρώτη, νικώντας με 2-0 στον τελικό την ΠΑΕ Πανιώνιος. Σούρμενα και Αετός Πικερμίου αποκλείστηκαν στα ημιτελικά.   
Στην κατηγορία Junior(Fair Play) ο Α.Ο. Μικρασιατικός ήταν πρώτος, κερδίζοντας στον τελικό στα πέναλτι την ΠΑΕ Πανιώνιος 2007. Τρίτη ήταν η Σχολή Ολυμπιακού Βάρης, τέταρτη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και πέμπτος ο Πανιώνιος Καισαριανής.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής ήταν τα ακόλουθα:
U15(Παίδες): 
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002-Εθνικός Νέας Μάκρης 0-0
Α.Ο. Κρυονέρι 2-Σχολή Ολυμπιακού Μενιδίου 3-1
Μικρασιατικός «Μάκρη»-Α.Ο. Κρυονέρι 3-2 

U11(Junior)
Σχολή Ολυμπιακού Μενιδίου-ΠΑΕ Πανιώνιος 2-0















Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος