Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Με 6 θέματα συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευρυτανίας


Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνεδρίασε την Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 6 στα γραφεία της Ενώσεως. Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας και οι: Νίκος Δροσίνης, Πάνος Παπαδημητρίου, Βασίλης Κατσίκης, Γιώργος Λιάγκας, Θωμάς Θεοδωρογιάννης, π. Ευάγγελος Φεγγούλης και οι: Διονύσης και Γιάννης Βονόρτας.
Το πρώτο θέμα αφορούσε τις συμμετοχές των ομάδων στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΕ, οι οποίες θα είναι 6 στον αριθμό(Αίολος, Μυρίκη, Ποταμιά, Φραγκίστα, Ραπτόπουλο και ΠΑΟΚ). Εν συνεχεία υπήρξε ενημέρωση του Προέδρου Γιώργου Παπαντζίμα για την εκλογή του Βαγγέλη Γραμμένου στην Προεδρία της ΕΠΟ στην εκλογική διαδικασία της 18ης Αυγούστου. Η ΕΠΣ Ευρυτανίας στάθηκε δίπλα στον κ. Γραμμένο, για τον οποίο ο κ. Παπαντζίμας μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ απέρριψε την πρόταση για αναπληρωματικό μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, ωστόσο ίσως στελεχώσει κάποια επιτροπή, βοηθώντας από αυτόν τον τομέα. Ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης τόνισε ότι πρέπει να υπάρξουν διεκδικήσεις όσον αφορά το γηπεδικό θέμα και να υπάρχει βοήθεια στις ομάδες. Ο Βασίλης Κατσίκης τόνισε ότι η ΕΠΣΕ ίσως είναι η μοναδική που βοηθάει τα σωματεία.
Η άνοδος του Βελουχίου στην Γ΄ Εθνική χαρακτηρίστηκε ιστορικής σημασίας. Η Ένωση με τον ποσό των 500 ευρώ από κάρτες διαρκείας θα συμβάλλει στο δύσκολο έργο της ομάδας και θα είναι δίπλα σε αυτό. Ο ΑΠΟΚ θα παίξει στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, καθώς για να αγωνιστεί εκτός νομού θα πρέπει να υπάρχει συγκατάθεση είτε από την οικεία ΕΠΣ είτε από την ΕΠΟ.
Το μείζον θέμα ήταν για ακόμη μια φορά το γηπεδικό. Έγινε πρόταση από τον κ. Παπαντζίμα για σύσταση επιτροπής, η οποία θα συζητήσει τα προβλήματα με τον Δήμαρχο Αγράφων Θεόδωρο Μπαμπαλή. Ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε ότι τρία χρόνια συζητιέται το ίδιο πράγμα χωρίς αντίκρισμα. Έχουν υπάρξει τρεις μελέτες για τα γήπεδα Κερασοχωρίου, Φραγκίστας και Ραπτοπούλου και θα υπάρξει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων για το ποιο θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ώστε να «πρασινίσει». Ιδανικό φαντάζει από όλες τις απόψεις το γήπεδο της Δυτικής Φραγκίστας. Ο π. Φεγγούλης πρότεινε να γίνει η συνάντηση, αφού υπάρξει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων, μίλησε για τους αγώνες που έχει κάνει για το γηπεδικό και ο κ. Κατσίκης επισήμανε να είναι πιο επίσημη και όχι καφενειακού χαρακτήρα. 
Συνάχτηκε μετά από πρόταση του κ. Λιάγκα επιστολή προς τον κ. Μπαμπαλή, ώστε να ενημερωθούν τα μέλη της ΕΠΣΕ πότε θα γίνει Δημοτικό Συμβούλιο, για να παραβρεθούν.  
Ακολούθησε η κλήρωση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΕ περιόδου 2017-2018, για τα οποία σας έχουμε ενημερώσει με αντίστοιχο ρεπορτάζ.




Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος