Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Ενθουσιώδες ξεκίνημα με ψηλά τον πήχη στην ομάδα της Ποταμιάς

Η προετοιμασία της Ποταμιάς άρχισε, παρουσία πληθώρας ποδοσφαιριστών την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 6 και 30 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Οι Μεγαλοχωρίτες έκαναν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου τους τεχνικού Λάκη Αναστασόπουλου.
Η «πρώτη» συνδυάστηκε με τον καθιερωμένο αγιασμό, οικογενειακό «διπλό», ενώ δυναμική ήταν η παρουσία του νέου διοικητικού συμβουλίου. Οι κυπελλούχοι του 2016 κατάφεραν να εισέλθουν πέρυσι στην 4αδα του πρωταθλήματος μετά από 9 χρόνια και έχουν θέσει αρκετά υψηλούς στόχους εν όψει της νέας σαιζόν.
Οι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν ήταν οι ακόλουθοι: Γιώργος Ζαγκότσης, Κώστας Γιαννακόπουλος, Ταξιάρχης Καλύβας, Ανδρέας Φύκας, Αλέκος Οικονόμου, Λάμπρος Σβερώνης, Άγγελος Ράπτης, Χρήστος Κατσαρής, Αντώνης Μαντζιούτας, Χριστόδουλος Μισύρης, Άγγελος Γυφτομήτρος, Κώστας Ζαραβέλης, Μπάμπης Καρβέλης, Θανάσης Καρβέλης, Γιάννης Ζαλοκώστας, Αλέξανδρος Μπίκας, Κώστας Χειλάς, Πάνος Χρυσικός, Γιώργος Γκορόγιας, Γιάννης Γκορόγιας και Αργύρης Τσάκνης.
Παρόντες ήταν χωρίς να προπονηθούν και οι: Ηλίας Σαπούνης, Κώστας Μαντζιούτας, Δημήτρης Ζαλοκώστας, Στέλιος Μεριγκούνης και Λάμπρος Φλωράκης.
Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας αρχίζουν με  προημιτελικούς αγώνες κυπέλλου στα τέλη Σεπτεμβρίου ενάντια στην Μυρίκη.

Νέος προπονητής
Τους Μεγαλοχωρίτες καθοδηγεί πλέον ο Λάκης Αναστασόπουλος, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Τσιγαρίδα. Ο 44χρονος coach πέρυσι βρέθηκε στον πάγκο του Αιόλου ως πρώτος προπονητής, ενώ για ένα διάστημα ήταν συνεργάτης του Σπύρου Λέντα. Αναστασόπουλος και Τσιγαρίδας ακολούθησαν αντίθετη πορεία.


«Πρώτη» με αγιασμό
Η πρώτη προπόνηση συνδυάστηκε με αγιασμό από τον π. Κωνσταντίνο Λιάπη, ο οποίος έδωσε και τις  ευχές του στην ομάδα για καλή ποδοσφαιρική χρονιά.




 
Οι νέοι ποδοσφαιριστές

 























Με την καινούργια τους ομάδα προπονήθηκαν οι: Λάμπρος Σβερώνης(Φωτογραφία πάνω αριστερά), Άγγελος Ράπτης(Φωτογραφία πάνω δεξιά) , Ταξιάρχης Καλύβας(Φωτογραφία κάτω αριστερά) και Πάνος Χρυσικός(Φωτογραφία κάτω δεξιά). Οι τρεις πρώτοι αποκτήθηκαν από τα Άγραφα και ο τελευταίος ως ελεύθερος από τον Αίολο.

Και ο Κατσαρής


Προπόνηση με την Ποταμιά έκανε ο Χρήστος Κατσαρής(Φωτογραφία), ο οποίος έπαιξε πέρυσι στην Μυρίκη.

Σύσσωμη η διοίκηση


Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας έδωσε δυναμικό παρών. Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Νίκος Μαντζιούτας(Φωτογραφία) και οι: Δημήτρης Νάσιος, Γιώργος Γκορόγιας(Είναι και ποδοσφαιριστής), Ηλίας Ελευθερίου, Πάνος Ελευθερίου και Γιάννης Μαντζιούτας, καθώς και οι φίλοι της Ποταμιάς Πάνος Τασιός και Δημήτρης Ζαμπετάκης.

Δηλώσεις

Λάκης Αναστασόπουλος (Προπονητής Ποταμιάς): «Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, το οποίο θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, διεκδικώντας το πρωτάθλημα»
Ο κ. Αναστασόπουλος μας δήλωσε τα ακόλουθα: «Εύχομαι σε όλες τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και εσάς τα Μ.Μ.Ε. της Ευρυτανίας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και δύναμη, να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Τα προβλήματα είναι πολλά. Πρώτα το γηπεδικό, που πρέπει ο Δήμος Καρπενησίου γρήγορα να μεριμνήσει και να δώσει μια λύση, γιατί είναι δύσκολο να έχουμε 5 ομάδες σε ένα γήπεδο. Έχουμε κουραστεί επιτέλους στο να φέρουμε τα παιδιά στον αθλητισμό και να αναρωτιόμαστε σε ποιο γήπεδο. Όσον για την ομάδα μου θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Ποταμιάς για την πρόταση που μου έκανε. Εμείς θα προσπαθήσουμε όλοι μας αρχής γενομένης από σήμερα να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, το οποίο θα είναι σε θέση να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Με την βοήθεια των παιδιών(παρουσία στο γήπεδο) και την δουλειά που θα κάνουμε είμαι σίγουρος ότι έχουμε πιθανότητες να τα καταφέρουμε. Για το κύπελλο, το οποίο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί η ομάδα του ΑΠΟΚ έχει παίχτες επιπέδου με ταλέντο και ποιότητα. Τέλος να ευχηθώ στον ΑΠΟΚ, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ευρυτανία στην Γ΄ Εθνική καλή επιτυχία, να πετύχει τον στόχο του και εμείς θα είμαστε σύμμαχοι στον αγώνα του.»






















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος