Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Το Καρπενήσι κορυφαίος Ελληνικός αθλητικός προορισμός


Πάρα πολλές είναι οι αθλητικές ομάδες που προπονήθηκαν η προπονούνται η θα προπονηθούν στο Καρπενήσι το φετινό καλοκαίρι.
Οι γηπεδικές και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, καθώς και το ιδανικό κλιμά το κατατάσσουν ως τοπ αθλητικό προορισμό στην Ελλάδα
Στο ποδόσφαιρο 6 από τις 16 ομάδες της Super League επέλεξαν την πόλη μας. Πρόκειται για τον Λεβαδειακό, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Πανιώνιο, την Λαμία, την Λάρισα και τον Παναιτωλικό . Επιπλέον το Καρπενήσι διάλεξαν οι ακόλουθες ομάδες: ΟΦΗ, Κισσαμικός, Απόλλων Λάρισας, Τρίκαλα, Παναχαϊκή (Football League), Αήττητος Σπάτων(Γ΄ Εθνική) και Παλληνιακός(Α΄ ΕΠΣΑΝΑ)
Ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες και διεθνής ομάδα η  Αιγυπτιακή Γουάντι Ντέγκλα.
Στο μπάσκετ ξεχώρισε η παρουσία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών, ενώ αναμένεται η ΑΕΚ. Προετοιμασία έκανε και η Εθνική ομάδα ανδρών των κωφών.
Στον στίβο και στο τάε κβο ντο αρκετοί σπουδαίοι πρωταθλητές(Παπαμιχαήλ, Ρεμπούλη κτλ), ομάδες(Γ.Σ. Γλυφάδας) και καμπ(Α.Σ. Αίαντας) προτίμησαν την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.
Να υπενθυμίσουμε και την διεξαγωγή τριών ποδοσφαιρικών τουρνουά ακαδημιών τον περασμένο Ιούνιο, μεγάλων διοργανώσεων 3ον3 μπάσκετ, διάθλου και ορεινού τρεξίματος, αλλά και τα σπουδαία φιλικά που έχουν διεξαχθεί.