Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Αρχίζει η Πρέμιερ Λιγκ, αμέτρητα στοιχήματα και... Αποστολή από το Stoiximan.gr


Μπορεί στην Ελλάδα να βρισκόμαστε εν μέσω διακοπών και καλοκαιρινής ραστώνης αλλά τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανοίγουν σιγά σιγά την αυλαία τους και καταλαγιάζουν την μεγάλη προσμονή των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, δίνοntaw ξανά ποδοσφαιρική ζωντάνια στα Σαββατοκύριακά μας, αφού μόνο με προκριματικά μέσα στη βδομάδα δεν γεμίζει η βδομάδα!

Απόψε αρχίζει και η Πρέμιερ Λιγκ, το πιο εντυπωσιακό και αμφίρροπο πρωτάθλημα στον κόσμο για πολλούς, με την Άρσεναλ να υποδέχεται το προ διετίας θαύμα της Λέστερ στο Έμιρεϊτς. Οι 6 βασικοί διεκδικητές μπορεί να είναι λίγο πολύ γνωστοί σε όλους αλλά ποιος μπορεί να αποκλείσει το οτιδήποτε σε αυτό το πρωτάθλημα. Η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε θα προσπαθήσει να κάνει το repeat, έχοντας πλέον στο “οπλοστάσιό” της και τον Αλβάρο Μοράτα, από τον οποίο περιμένουν πολλά οι Μπλε, αφού αν  δεν προσαρμοστεί γρήγορα στις συνθήκες της Πρέμιερ Λιγκ τότε σίγουρα θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση. Επιπλέον, οι σχέσεις του Ρώσου μεγιστάνα και ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Αμπράμοβιτς φέρονται να είναι σε κακό επίπεδο με τον προπονητή των πρωταθλητών, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως στην Αγγλία αυτά παίζουν λιγότερο σημαντικό ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η Τότεναμ του Ποκετίνο διανύει μια εξαιρετική περίοδο τα τελευταία δυο χρόνια και δείχνει πως είναι μέχρι το τέλος εκεί για να κατακτήσει στα ίσια, και όχι να “κλέψει” απλά το τίτλο από τους… “πιο μεγάλους”. Γκουαρντιόλα και Μουρίνιο βρίσκονται στο τιμόνι των Σίτυ και Γιουνάιτεντ και κανείς δεν μπορεί να μην τους βάλει στο… γκρουπ των επίδοξων πρωταθλητών παρά το γεγονός πως τις περασμένες σεζόν δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν τον “μαραθώνιο” της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Λίβερπουλ του Κλοπ έχει δυναμώσει πολύ την επιθετική της γραμμή, ενώ τα πάντα κινούνται σε ρυθμούς Κουτίνιο και το ενδιαφέρον που υπάρχει από Μπαρτσελόνα και άλλους μνηστήρες. Η ομάδα δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα τα τελευταία 27 χρόνια και όλοι βλέπουν στα πρόσωπο του Γιούργγκεν Κλοπ τον άνθρωπο που θα βάλει τέλος σε αυτό το όχι τόσο κολακευτικό σερί. Στην Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ είναι ακόμα μια χρονιά εδώ, ξεκινώντας μάλιστα θετικά τη χρονιά αφού κατέκτησε το Community Shield πριν μερικές μέρες κόντρα στην πρωταθλήτρια Τσέλσι. Η έλευση του Λακαζέτ έχει φέρει ποιότητα και αισιοδοξία στην ομάδα, και μένει να δούμε αν θα μπορέσουν οι κανονιέρηδες να διεκδικήσουν ουσιαστικά την κορυφή.

Σε κάθε περίπτωση, άλλη μία συναρπαστική Premier League ξεκινάει απόψε και όλα τα βλέματα είναι στραμένα εκεί, ακόμα και από τις ξαπλώστρες! Μάλιστα, το Stoiximan.gr προσφέρει πάνω από 180 ειδικά στοιχήματα σε κάθε παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής μαζί με πληθώρα μακροχρόνιων επιλογών, ενώ έχει ετοιμάσει και ειδική Αποστολή για αυτή την πρώτη ημέρα της Πρέμιερ Λιγκ η οποία αφορά στο παιχνίδι Άρσεναλ-Λέστερ και είναι ανοιχτή για όλους τους στο site του Stoiximan.gr ! 

H αποψινή αποστολή

    Επίλεξε αγορές από την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Λέστερ (11/8, 21:45) για την πρώτη αγωνιστική της Premier League.



    Άν πραγματοποιήσεις Cash Out σε οποιοδήποτε στοίχημα το οποίο έχει προσμετρηθεί στην Αποστολή, αυτόματα καθιστάς την αποστολή Αποτυχημένη.
 Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για την αναμέτρηση Άρσεναλ-Λέστερ επιλέγοντας αγορές είτε κατά την διάρκεια αυτής ή/και πριν την έναρξη της.
Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρούσα Αποστολή μέχρι την Παρασκευή 11/8 στις 23:20.
Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00) δεν θα συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό των βημάτων για την εκπλήρωση κάθε Αποστολής. Π.χ. εγκατάλειψη παίκτη σε αγώνα tennis και επακόλουθη ακύρωση στοιχημάτων.
Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αλληλοεξαρτώμενα ενδεχόμενα, για τους σκοπούς της προσφοράς. Στοιχήματα σε αντικρουόμενες αγορές θα αποκλείονται από την προσφορά, π.χ. αν παίξεις Over 2.5 και μετά Under 2.5.
Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μια Αποστολή, θα πρέπει όλα τα δελτία που εμπίπτουν στους όρους της να έχουν διευθετηθεί. Συνεπώς όλα τα έπαθλα πιστώνονται μετά την διευθέτηση όλων των στοιχημάτων που έχεις τοποθετήσει.
Η συμμετοχή στις προσφορές Missions είναι προαιρετική. Για να συμμετάσχεις θα πρέπει πρώτα να έχεις πατήσει στο κουμπί "Θέλω να συμμετάσχω" στο ενημερωτικό παράθυρο της κάθε Αποστολής. (Μπορείς πάντα να βλέπεις τις διαθέσιμες αποστολές στην ενότητα Λογαριασμός > Προσφορές > Missions)
Ισχύουν οι Γενικοί Όροι των Missions, οι Όροι και Προϋποθέσεις, οι Όροι Μπόνους της GML και οι όροι χρήσης των Full Bets.