Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Γιώργος Βαρότσης: «Δεν με βοήθησε ο αμυντικός τρόπος παιχνιδιού, νέα πρόκληση η Ζάκυνθος»

Η θητεία στον ΑΠΟΚ ήταν αρκετά σύντομη. Πρόκειται για τον Θεσσαλονικιό μέσο Γιώργο Βαρότση, ο οποίος μετακινήθηκε στην Ζάκυνθο, συνεχίζοντας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Evrytania Sport.
Ο νεαρός άσος κατάφερε να κάνει αρκετούς φίλους στον 1,5 μήνα που παρέμεινε στο Καρπενήσι, όμως δεν μπόρεσε να προσφέρει όσα επιθυμούσε και αυτό οφείλεται σε αυτόν στον αμυντικό τρόπο παιχνιδιού του Βελουχίου. Δεν απέκτησε την κατάλληλη χημεία με την διοίκηση των Καρπενησιωτών και αυτός ήταν ο βασικός λόγος της αποχώρησης του.
Εύχεται τα καλύτερα στους πρώην συμπαίχτες του, ώστε να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Διατυπώνει την άποψη του για αυτήν, χαρακτηρίζοντας ως τρομερά δύσκολη την επίτευξη του στόχου, εάν δεν υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Τέλος δηλώνει χαρούμενος που αποτελεί μέλος μιας ιστορικής ομάδας, όπως είναι η Ζάκυνθος, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για αυτήν.
Ο 22χρονος Γιώργος Βαρότσης κατέγραψε 4 συμμετοχές με την φανέλα του ΑΠΟΚ, τρεις ως βασικός και μια ως αλλαγή. Κατά το παρελθόν υπήρξε μέλος των νέων του Άρη, του Οδυσσέα Κορδελιού, του Καμπανιακού, της Κοζάνης, του Ηρακλή Αμπελοκήπων και του Παναργειακού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαρότση:

Evrytania Sport: Γιώργο μίλησε μας για την σύντομη σου παρουσία στο Βελούχι.
Γιώργος Βαρότσης: «Αν και η παρουσία μου στην ομάδα ήταν σύντομη κατάφερα να κάνω αρκετούς φίλους. Δεν μπόρεσα να προσφέρω αυτά που ήθελα και αυτά που μπορούσα!. Δεν με βοηθούσε το ποδόσφαιρο που ήθελε να παίζει ο προπονητής. Δεν θεωρώ ότι είμαι παίχτης να κάνω 90 λεπτά άμυνα..»

Evrytania Sport: Ποιοι ήταν οι λόγοι της αποχώρησης σου από την ομάδα;
Γιώργος Βαρότσης: «Οι λόγοι της αποχώρησης μου ήταν ότι δεν υπήρξε χημεία στην ομάδα και κυρίως με την διοίκηση. Θεωρώ ότι ο τρόπος που προσεγγίζουν τους παίχτες και την ομάδα είναι κάποιοι άνθρωποι της διοίκησης είναι τελείως λάθος και αντιεπαγγελματικός.»

Evrytania Sport: Τι θα ήθελες να ευχηθείς στους πρώην συμπαίχτες σου για την συνέχεια;
Γιώργος Βαρότσης: «Στους πρώην συμπαίχτες μου θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά από εδώ και στο εξής χωρίς τραυματισμούς και εύχομαι να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.»

Evrytania Sport: Θεωρείς ότι μπορούν να αναστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα;
Γιώργος Βαρότσης: «Κάποια παιδιά είναι πολύ ικανά με ποιότητα και πιστεύω ότι μπορούν να τα καταφέρουν, αν βελτιωθούν κάποιοι παράγοντες κυρίως μέσα στην ομάδα. Αν και είναι τρομερά δύσκολο για τον λόγο ότι σε 5 παιχνίδια η ομάδα έχει 4 ήττες, συνυπολογίζοντας ότι έχει κάνει και το ρεπό της.»

Evrytania Sport: Κλείνοντας θα θέλαμε να αναφερθείς στο νέο σου ξεκίνημα στην Ζάκυνθο.
Γιώργος Βαρότσης: «Η Ζάκυνθος είναι για μένα νέα πρόκληση. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Η ομάδα είναι πολύ ιστορική με παραστάσεις σε μεγαλύτερη κατηγορία. Το κλίμα είναι πολύ καλό, υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και έχουμε πολύ δυνατό τεχνικό τιμ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος της σαιζόν και η ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της.»


Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος