Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Ολυμπιακός-Νηρέας Χαλανδρίου 23-4

Με 23-4 «συνέτριψε» ο Ολυμπιακός τον Νηρέα Χαλανδρίου παίρνοντας το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό του Σαββάτου.
Ο δεύτερος ημιτελικός του Final 4 πόλο των γυναικών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου άρχισε στις 8 το απόγευμα και τον είδαν περίπου 150 θεατές.
Ο Ολυμπιακός του Χάρη Παυλίδη ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του δεύτερου ημιτελικού και πήρε μια εύκολη και δίκαιη επικράτηση. Έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα σε όλα τα 8λεπτα και δεν «πάτησε» φρένο σκοράροντας μέχρι το φινάλε. 5 φορές χρίστηκε σκόρερ η Άλκηστη Αβραμίδου.
Ο Νηρέας Χαλανδρίου της Ευτυχίας Καραγιάννη κρατήθηκε κοντά στο σκορ μόνο στην 1η περίοδο, στην συνέχεια σκόραραν μόλις 2 φορές σε 24 λεπτά και μοιραία γνώρισε την βαριά ήττα. Δυο τέρματα σκόραρε η Βασιλική Δούλη.

Αυξήθηκε ο κόσμος
Σε σχέση με τον πρώτο ημιτελικό η προσέλευση των θεατών ήταν μεγαλύτερη και συγκεκριμένα περίπου 150 θεατές βρέθηκαν στις εξέδρες του κολυμβητηρίου.


Κόντρα στη Βουλιαγμένη
Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (31/3) στις 1.30 το μεσημέρι και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με την Βουλιαγμένη.

«Πενταρέ» Αβραμίδου
Για τις νικήτριες του Ολυμπιακού η Άλκηστη Αβραμίδου σκόραρε 5 φορές.

2 για Δούλη
Για τον Νηρέα η Βασιλική Δούλη σκόραρε δυο τέρματα.

Διαφορά 3ων
Με διαφορά 3 τερμάτων υπέρ του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το πρώτο 8λεπτο και σκορ 5-2. Η Άλκηστη Αβραμίδου, η Ελευθερία Πλευρίτου και η Αλέξανδρα Ασημάκη έκαναν το 3-0. Ακολούθησε τέρμα της Βασιλικής Δούλη (σκόραρε 2 φορές), της Ελευθερίας Πλευρίτου και  της Άλκηστη Αβραμίδου για το 5-2.

Ξέφυγε ο Ολυμπιακός
Οι «ερυθρόλευκες» ξέφυγαν στο σκορ στο 2ο 8λεπτο φτάνοντας στο 11-2 και σκοράροντας 6 φορές, ενάντια καμίας του Χαλανδρίου. Τα 6 γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Μόνικα Καταρίνα Έγκενς (3 τέρματα), Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Τζούλια Ενρίκα Έμολο.

Συνέχισε να κυριαρχεί
Με σκορ 18-4 και διαφορά 14 τερμάτων υπέρ του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το 3ο 8λεπτο. Με τέρμα της Χριστίνας Τσουκαλά και 2 της Αλεξάνδρας Ασημάκη έγινε το 14-2. Η Ευδοκία Τετζαλίδου, η Ελευθερία Φουντωτού και η Βασιλεία Μαυρέλου σκόραραν για το 15-4. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 18-4 χάρις τέρματα της Βασιλικής Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου και Μαργαρίτας Πλευρίτου.

Έκλεισε στο +19
Οι αθλήτριες του Χάρη Παυλίδη συνέχισαν να κυριαρχούν και έκλεισαν τον ημιτελικό στο 23-4. Δυο φορές σκόραρε η Άλκηστη Αβραμίδου και από 1 οι: Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Φιλιώ Μανωλουδιάκη και Μόνικα Καταρίνα Έγκενς.

Τα 8λεπτα
5-2, 11-2, 18-4, 23-4

Συνθέσεις Ομάδων

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 2, Έγκενς 4, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 5, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ. 1, Έμμολο 1, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Διαμαντοπούλου Χ., Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού 1.

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Τετζαλίδου 1, Κονταλέξη, Παπατριανταφύλλου, Τρίχα, Μαστροκάλου, Μαυρέλου 1, Μπόβαλη, Τορνάρου, Δούλη 2, Κάσσαρη, Αγγελίδη, Οικονομίδη.

Διαιτητές: Νίκος Μπουδραμής& Μαρία Δασκαλοπούλου
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός
Παρατηρητές: Δημήτρης Ηλιάδης& Νίκος Βασιλείου
Κριτές Τερμάτων: Γιώργος Κραβαρίτης&  Χρήστος Κουρτίδης
Σημειωτής: Βασιλική Καρρά-Σιάτου
Χρονομέτρης: Παναίτσα Δαλιάνη
Χρονομέτρης 30΄΄: Βασίλης Μάνεσης
Εκφωνητής: Λευτέρης Γιαννέλης 


































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος