Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

«Γιορτή» του κλειστού στίβου στο Καρπενήσι (Φωτορεπορτάζ)


Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου διεξήχθη για πρώτη φορά προπονητική ημερίδα κλειστού στίβου. Την διοργάνωση ανέλαβαν ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς/Εύβοιας σε συνεργασία με τον σύλλογο του νομού μας  Α.Π.Σ. Καρπενήσι 2002 και υπό την αιγίδα του Δήμου Καρπενησίου, που συμμετείχε με την δαπάνη των 500 ευρώ.
Η αγωνιστική δράση άρχισε στις 2 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε μετά τις 6 με τις απονομές, παρουσία αρκετών συλλόγων της περιφέρειας και πληθώρας νεαρών αθλητών-τριών και γονέων.
Συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικιακής κατηγορίας(μίνι αγόρια-μίνι κορίτσια, παμπαίδες-παγκορασίδες α΄, παμπαίδες-παγκορασίδες  β΄, παίδες-κορασίδες, έφηβοι-νεανίδες και άνδρες-γυναίκες). Διεξήχθησαν τα αγωνίσματα των 50 μ. τρέξιμο, 60 μ. τρέξιμο και 60 μ. εμπόδια στα τρία κουλουάρ του κλειστού. Δεν πραγματοποιήθηκε το άλμα εις μήκος λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκτός του κλειστού γηπέδου.
Ο κλειστός χώρος του αθλητικού κέντρου της πόλης μας θα πρέπει να αξιοποιηθεί, καθώς πρόκειται για ένα από τα καλύτερα προπονητήρια της χώρας, όπως αναφέρει και η επίσημη σελίδα του ΣΕΓΑΣ. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τους αγώνες.









































Φωτογραφίες: Δημήτρης Κοκοτίνης, Δημήτρης Κολλημένος